Ποιος υπηρετεί τα κοινά και ποιος «επιβάλει» να τον υπηρετούν

Τη στιγμή που η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Καπανδριτίου Ντίνα Οικονόμου, καταγγέλλει στο δημοτικό συμβούλιο τις διοικητικές αυθαιρεσίες της δημοτικής αρχής δια του αντιδημάρχου της στην κοινότητα, ο ίδιος μιλά για «λύτρα» με τα οποία «πληρώνει η αμαρτία στην αρετή»! Ποιος το λέει αυτό; Ο άνθρωπος που την καταγραφή πραγματικών γεγονότων, την ονομάζει «συκοφαντικό και κατάπτυστο δημοσίευμα». Ας μας αναφέρει ο κύριος αντιδήμαρχος δημόσια -τιμώντας τον θεσμικό του ρόλο και την κοινωνική του υπόσταση- ποια είναι η «ψευδολογία» και η «παραπληροφόρηση» που επικαλείται και γιατί τη δήλωσή του αυτή, την «έκρυψε» από τη δημόσια ανάγνωσή της; Με το θέμα αυτό όμως δεν θα ασχοληθούμε. Δεν θα ασχοληθούμε με τη «λάσπη», την οποία δεν παύει να την πατάμε.

Τώρα για το ποιος έχει «αποβληθεί από την τοπική κοινωνία του Καπανδριτίου» κύριε αντιδήμαρχε, ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να το κρίνει, είναι ο κόσμος του Καπανδριτίου. Και θα το κρίνει από τις πράξεις του καθενός που ασχολείται με τα κοινά και αν αυτά τα υπηρετεί ή «επιβάλει» να τον υπηρετούν!

Και τουλάχιστον μέχρι σήμερα, για τη δημοτική αρχή την οποία αντιπροσωπεύετε στο Καπανδρίτι, φαίνεται πως ισχύει το δεύτερο! Και θέλετε να μάθετε από που φαίνεται αυτό; Από το ότι αποφεύγετε και εσείς και ο δήμαρχός σας, να απαντάτε στα ερωτήματα και τις αγωνίες των πολιτών του Καπανδριτίου, τα οποία εκφράζονται μέσα από ένα θεσμοθετημένο και εκλεγμένο τοπικό συμβούλιο.

Εσείς όμως, κάνοντας κακή χρήση εξουσίας, θεωρείτε τους δημοτικούς χώρους προσωπική σας ιδιοκτησία και τους ανθρώπους που δεν έμαθαν το «όπως μας βολεύει» και αδυνατούν έτσι να δεχτούν τις ελεγχόμενες «διαταγές» σας και να συμβιβαστούν μέσα στο πολιτικό σας «μαντρί», ως επικίνδυνους για την πολιτική σας ύπαρξη! Η οποία φυσικά δεν μπορεί να επιβιώσει και με τα δημόσια τραπεζώματα επισήμων και ημετέρων, κάτω από τα απορημένα μάτια των συνδημοτών σας!

Οι δικές σας απαντήσεις όμως, τελικά δεν έχουν και καμιά βαρύτητα. Στερούνται αξιοπιστίας. Όπως αυτές για παράδειγμα που δώσατε για τα «δημοτικά» «μπουσικομάγαζα», τις αφίσες με τα τηλέφωνά σας και τη «βοήθεια» στην ομάδα του χωριού σας!

Οι συμπολίτες σας στο Καπανδρίτι, γνωρίζουν ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα.

ΣΠΥΡΟΣ ΞΥΛΟΣ

This entry was posted in ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ποιος υπηρετεί τα κοινά και ποιος «επιβάλει» να τον υπηρετούν

  1. Ανώνυμος says:

    X A O S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ανώνυμος says:

    ka oikonomou stous dio o tritos den xori den to katalavenete?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.