ΠΡΟΣ ΚΙΟΥΣΗ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Αν κάναμε λάθος το κάναμε..! ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Eξαπατηθήκατε..!

Έκρηξη του Δημήτρη Κιούση, για την κοροϊδία που υφίσταται δυο μήνες τώρα, με το θέμα της μελέτης για πιλοτικό πρόγραμμα δημοτικού φωτισμού δαπάνης 70.000 ευρώ… που θα φτάσει και μέχρι…. 1.000.000 αν οι μετρήσεις… τους «βγουν»!
Στην έκρηξη αυτή του δημοτικού συμβούλου, που ψάχνει από παντού το θέμα και καταγγέλλει τον διαγωνισμό ως… «φωτογραφικό», ο δήμαρχος απάντησε με το γνωστό του… «στρίβειν δια των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων» και με το «αν κάναμε λάθος το κάναμε..! ΔΕΝ πειράζει!» και ΟΧΙ το… διορθώνουμε και… να μας συγχωρούν οι δημότες του Ωρωπού που χάσαμε τα λεφτά τους!!! Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Νικολάου με το «εξαπατηθήκατε και στις δυο αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής… αλλά εδώ είναι θέμα να εκλέξουμε την επιτροπή (παραλαβής εννοεί) τώρα και όχι να κάνουμε αξιολόγηση της προμήθειας…»!!! Ο… διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών Ζώης Καρίνος, που ΔΕΝ γνωρίζει(!!!) ποιοι καθηγητές του Πολυτεχνείου ήρθαν στο δήμο και έκαναν την επίδειξη (το ίδιο και ο δήμαρχος), που δεν γνωρίζει υπεύθυνα τίποτα να πει ΣΙΓΟΥΡΟ, θα αρκεστούμε να πούμε πως είναι ένας υπάλληλος, κάτω από τις εντολές της Διοίκησης του δήμου…

Τελικά, οι καθηγητές του Πολυτεχνείου… αγνοούνται!!! Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εταιρεία που αντιπροσωπεύει τις λάμπες αυτές και ΜΟΝΑΔΙΚΗ  φυσικά που πήρε μέρος στον ελεγχόμενο διαγωνισμό… πήγε τις συγκεκριμένες λάμπες στο Πολυτεχνείο για… ΜΕΤΡΗΣΗ!!! Και υποτίθεται πως τις λάμπες αυτές τις έφερε στο δήμο το… Πολυτεχνείο!!!
Τα ονόματα που έχουν ακουστεί από δήμαρχο και τον διευθυντή του πως γνωρίζουν τους «καθηγητές» είναι, του μηχανικού του δήμου κ. Λάτσα, του συμβούλου του δημάρχου κ. Μωράκη και προχθές του κ. Μακρή!
Τέλος, και ΜΟΝΟ που ΚΑΝΕΝΑΣ από τους υπεύθυνους δυο μήνες τώρα ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ποιοι καθηγητές του ΕΜΠ ήρθαν και δειγμάτισαν μια επιστημονική πατέντα και τους έπεισαν να ΔΩΣΟΥΝ 70.000 ευρώ για να τη ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ… είναι αρκετό, όχι μόνο να εκραγεί ο Δημήτρης Κιούσης, αλλά και πολλοί άλλοι από τους 41 εκλεγμένους του δημοτικού συμβουλίου.

Με το παρακάτω βίντεο θυμίζουμε πως ήρθε αρχικά το θέμα στην οικονομική επιτροπή:

Και να σκεφτεί κανείς, πως υπάρχουν και στον Ωρωπό, όπως άλλωστε και σε όλη την Ελλάδα, άνθρωποι που μετρούν τα… δεκαράκια για να επιβιώσουν!

This entry was posted in ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Bookmark the permalink.

2 Responses to ΠΡΟΣ ΚΙΟΥΣΗ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Αν κάναμε λάθος το κάναμε..! ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Eξαπατηθήκατε..!

  1. Ανώνυμος says:

    Ο ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗ? ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜ. ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ…….

  2. Ανώνυμος says:

    ΚΙΟΥΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ………ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΦΘΑΡΤΑ ΑΤΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ,ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.