Περί ανθρώπινης υπόληψης και αξιοπρέπειας…

Αν ένας άνθρωπος στο δήμο Ωρωπού, δεν δικαιούται να μιλάει για προστασία υπολήψεων, αυτός είναι ο αρχηγός του «Οράματος Δημιουργίας», σημερινός δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος. Είναι ο άνθρωπος που επέτρεψε να δημιουργηθεί στον Ωρωπό «εργοστάσιο λάσπης» και απ’ αυτό να «λασπώνεται» κάθε πολιτικός του αντίπαλος και κάθε πολίτης που στεκόταν απέναντι στις πρακτικές που ακολουθούσε. Δεν σεβάστηκε καμιά ηθική και κοινωνική αξία. Αν ήταν άνθρωπος που σεβόταν τις αξίες αυτές, δεν θα «τιμούσε» ανθρώπους από το «στενό» του κύκλο, που προσπαθούσαν λυσσαλέα -και προσπαθούν ακόμη μάταια- να τις κουρελιάσουν… Θα τους είχε από την πρώτη στιγμή απομακρύνει από την ομάδα του, της οποίας τα περισσότερα από τα μέλη της, επειδή δεν γνώριζαν πρόσωπα και γεγονότα, εύκολα παραπλανιόνταν από τους «ειδικούς» του δημάρχου.  Όχι μόνο όμως δεν τους απομάκρυνε… αλλά τους τίμησε και τους τιμά σύμφωνα με τον μεταξύ τους κώδικα «επικοινωνίας».

Οι πλειονότητα των δημοτών του Ωρωπού και οι περισσότεροι άνθρωποι της δημοτικής του κ. Οικονομάκου, σήμερα πλέον γνωρίζουν. Θα ήταν λοιπόν ιδιαιτέρως ενδιαφέρον, να δούμε τον κύριο δήμαρχο να υπερασπίζεται την ανθρώπινη υπόληψη και αξιοπρέπεια σε κάποια αίθουσα δικαστηρίου.

Ενδεικτικό δε το πως σκέπτεται ο κ. Οικονομάκος από τη θέση του δημάρχου, είναι με το πως καταλήγει την ανακοίνωση του. Αυτό φτάνει!

This entry was posted in ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Bookmark the permalink.

2 Responses to Περί ανθρώπινης υπόληψης και αξιοπρέπειας…

  1. Ανώνυμος says:

    Ω ΝΤΙΡΛΑΝΤΑ ΝΤΙΡΛΑΝΤΑΝΤΑ ΝΤΑΡΛΑ ΝΤΙΡΛΑΝΤΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ανώνυμος says:

    stamatiste na asxliste mazi toy mexri na teliosi o xronos poy toy exi mini giati etsi toy dinete aksia den to katalavenete;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.