Τελικά πότε θα καθαρίζει ο εργολάβος τον Κάλαμο;;;;

«Για να μην υποστούμε ήττα στην καθαριότητα…» δήλωνε τον Μάϊο στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος και έφερε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και χωρίς να έχει δημοσιοποιήσει τη μελέτη, πρόχειρο διαγωνισμό «ενοικίασης» εργατών μέσω εργολαβικής εταιρείας (η ίδια που πέρυσι χρησιμοποιούσε τα δημοτικά αυτοκίνητα με αλλοδαπούς εργάτες), για την καθαριότητα του Καλάμου. Δαπάνη 60.000 ευρώ για τρεις μήνες (3 οδηγοί, 8 εργάτες). Σύμφωνα με τον ίδιο το δήμαρχο, τα άτομα αυτά «θα δουλεύουν 7 ημέρες την εβδομάδα επί 3 μήνες»! (Δείτε το επισυναπτόμενο βίντεο).


Σήμερα επί της πράξεως, οι «νοικιασμένοι» εργάτες θα δουλεύουν ΜΟΝΟ τρεις μέρες την εβδομάδα (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή), σύμφωνα με χθεσινή απάντηση του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Καλάμου, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης. Σύμφωνα με την τεχνική υπηρεσία του δήμου, το έργο είναι για έξι (6) μέρες την εβδομάδα. Σύμφωνα με άλλη πληροφορία, ο εργολάβος δουλεύει κάθε μέρα, αλλά για μια μέχρι δυο ώρες ΚΑΙ με ΕΝΑΝ οδηγό και ΔΥΟ εργάτες!!!
Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, πως δικαιολογείται το… «θα δουλεύουν 7 ημέρες την εβδομάδα επί 3 μήνες» με 3 οδηγούς και 8 εργάτες ;; Μήπως για να καλυφθεί ο δήμος που με δικά του απορριμματοφόρα και καύσιμα, θα πληρώσει 60.000 ευρώ (το ημερομίσθιο έχει αναφερθεί στο δημοτικό συμβούλιο πως είναι 75 ευρώ);;;;
Πάντως ένα είναι το γεγονός! Για την καθαριότητα στον Κάλαμο, μιλούν οι φωτογραφίες που παραθέτουμε

This entry was posted in ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Bookmark the permalink.

4 Responses to Τελικά πότε θα καθαρίζει ο εργολάβος τον Κάλαμο;;;;

 1. Ανώνυμος says:

  AX NA IMOYNA ERGOLAVOS STO KALAMO KAI TI ALLO STO KOSMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Ανώνυμος says:

  ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Ανώνυμος says:

  ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΑ.

 4. Ανώνυμος says:

  ΜBRAVO GIA THN EFIMERIDA SOY FILE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.