Σύλλογος Σκάλας: Υπέροχο ταξίδι στην Ελλάδα

Οι ευχάριστες εκπλήξεις από τον πολιτιστικό σύλλογο Σκάλας και την πρόεδρό του Βασιλική Βλάχου, δεν τελειώνουν ποτέ. Κάθε εμφάνιση που κάνουν, τουλάχιστον τα μουσικοχορευτικά τμήματα του συλλόγου, παρουσιάζουν το πόσο σοβαρή δουλειά γίνεται, με πόσο μεράκι και αφοσίωση, στην προσπάθειά τους να αναδείξουν την Ελληνική παράδοση και αυτή να αγαπηθεί απ’ όλους και ξανά απ’ όσους την έχουν αγαπήσει.

Χθες βράδυ ο Ωρωπός, με τον σύλλογός του της Σκάλας και την ακούραστη σε αναζήτηση για προσφορά στον Ελληνικό πολιτισμό της Βασιλικής Βλάχου, για μια φορά ακόμη, έδωσε τη δυνατότητα σε όσους ήταν εκεί, να ταξιδέψουν νοερά σε όλη την Ελλάδα με παραδοσιακή μουσική και χορό. Έτσι, γέμισαν τα μάτια τους, πρώτα-πρώτα, με γαλαζοπράσινες εικόνες και ύστερα ένιωσαν παραδοσιακές γεύσεις και μόνο που τις άκουγαν! Γιατί σ’ αυτές ήταν αφιερωμένη η χθεσινή εκδήλωση.
Αλλά η μεγάλη επιτυχία της κας Βλάχου και των παιδιών της Σκάλας ήταν, που όλα αυτά τα ζωντάνεψαν μπροστά μας… ενώ δε υπήρχαν. Υπήρχαν όμως οι άνθρωποι του συλλόγου που έδιναν την ψυχή τους πάνω στο πάλκο, υπήρχε το άγρυπνο μάτι της προέδρου στην όλη οργάνωση και υπήρχε και μια ενδεικτική προσφορά σε παραδοσιακές γεύσεις, που ήταν με το κλείσιμο της εκδήλωσης, το… «κερασάκι» σε μια αξέχαστη εκδήλωση!

Αποσπάσματα από την εκδήλωση, στη βιντεοθήκη της αρχικής σελίδας.

This entry was posted in Εκδηλώσεις and tagged . Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.