Ο Γιώργος Γιαμαρέλος καταγγέλλει… ο δήμαρχος παραπληροφορεί!

Πότε επιτέλους ο δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος, θα φροντίσει να ενημερώνεται σωστά ή θα σταματήσει να λέει ανακρίβειες, για να καλύπτει την παθογένεια της διοίκησής του; Μάλλον ποτέ μέχρι να λήξει θητεία του, γιατί ούτε να ενημερώνεται σωστά φαίνεται πως τον ενδιαφέρει και η παθογένεια της διοίκησής του είναι ανίατη, γιατί λειτουργεί σύμφωνα με τα «θέλω» αυλοκολάκων και έχει αποξενωθεί από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου του! Όλα, λόγια και πράξεις του, γυρίζουν γύρω από τη σφαίρα των εντυπώσεων! Ουσία μηδέν!
Αυτή την ουσία ψάχνει να βρει και ο σύμβουλος της δημοτικής του ομάδας, Γιώργος Γιαμαρέλος και έφερε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο αίτημα, για επανάληψη της απόφασης για τη δημιουργία επιτροπής τουρισμού και ανάπτυξης, η οποία πάρθηκε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο την πρώτη μεταμεσονύχτια ώρα και με απουσία της πλειονότητας των συμβούλων!!! Ήταν η απόφαση που όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο θέμα μας, ορίστηκε ως αντιπρόεδρος… αναπληρωματικό μέλος!!! Ο κ. Γιαμαρέλος ήταν σαφέστατος και για τη θέση του και για τις περαιτέρω κινήσεις του, παρατηρώντας μάλιστα και τον τρόπο που λειτουργούν (ή που δεν λειτουργούν) οι επιτροπές στο δήμο Ωρωπού.

Αλλά και τι άλλο λειτουργεί στο δήμο, όταν δεν μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη ο λόγος του δημάρχου, ο οποίος φυσικά έχει σχέση με αυτή καθαυτή τη λειτουργία του;
Χθες για παράδειγμα, παραπληροφορώντας τους ευρισκόμενους στην αίθουσα του συμβουλίου, μίλησε για εφαρμογή του υποχρεωτικού συστήματος καταγραφής και ενημέρωσης των οικονομικών πράξεων του δήμου (διπλογραφικό σύστημα), ως έργο επί της δικής θητείας μέσα στον ενάμιση χρόνο που διοικεί, κατηγορώντας ουσιαστικά τις προηγούμενες διοικήσεις για την μη εφαρμογή του.
Διαψεύστηκε όμως άμεσα και από τον σύμβουλο της αντιπολίτευσης Γιώργο Γιασημάκη, αλλά και από τον αντιδήμαρχό του Βαγγέλη Ηλιάσκο, οι οποίοι ήταν στην διοίκηση, επί δημάρχου Σπύρου Μέξη το 2005, όταν αυτό εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στον συνενωμένο δήμο Ωρωπίων! Να σημειώσουμε πως στην περίοδο εκείνη, ο σημερινός δήμαρχος ήταν αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης και έπρεπε να το γνώριζε πολύ καλά το εν λόγω θέμα.

Κατά τα άλλα, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο που ήρθαν για ψήφιση οι ισολογισμοί του πρώην δήμου Ωρωπίων για τα έτη 2005, 2006 και 2007, η τοποθέτηση του π. δημάρχου Γιώργου Γαβριήλ, χωρίς πολλά λόγια ήταν σαφέστατη.

This entry was posted in Maximipoli, Δημοτικά, Ωρωπός. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ο Γιώργος Γιαμαρέλος καταγγέλλει… ο δήμαρχος παραπληροφορεί!

  1. Ανώνυμος says:

    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΧΘΕΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ΄΄ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ .ΠΑΣ ΚΑΛΑ Η ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΗΓΜΕΝΑ . ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ Θ΄ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ

  2. Ανώνυμος says:

    Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΠΡΟΧΩ ΕΧΕΙ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΠΕΣΤΟΥ ΟΤΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΟΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.