ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Ο αποκλεισμός του τοπικού συμβουλίου συνεχίζεται…

Ασφαλώς και δεν χάνουν η πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Καπανδριτίου, που συνεχίζουν να κάνουν τις συνεδριάσεις τους για τοπικά θέματα στην πλατεία, κάτω από τον πλάτανο. Όταν θέλει κάποιος να προσφέρει, ξεπερνά τα εμπόδια, ακόμη και τα τεχνητά! Η πλειοψηφία των πολιτών αναγνωρίζει την πραγματική προσπάθεια και αξιολογεί και καταδικάζει αλαζονικές συμπεριφορές, πόσο δε μάλλον, όταν αυτές είναι εις βάρος του συνόλου.
Χθες λοιπόν συνεδρίασε το τοπικό συμβούλιο Καπανδριτίου (φωτογραφία) και πήρε γνωμοδοτικές αποφάσεις για το θέμα της οργάνωσης εκδήλωσης για την τοπική εορτή της Αγίας Παρασκευής και για την παραχώρηση δυο ακόμη θέσεων περιπτέρων.

This entry was posted in Maximipoli, Δημοτικά, Ωρωπός. Bookmark the permalink.

4 Responses to ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Ο αποκλεισμός του τοπικού συμβουλίου συνεχίζεται…

 1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  Καλά ο αντιδήμαρχος κος Σωτήρχος δεν ντρέπεται που στο χωριό μας δεν έχει γραφείο να στεγαστεί το τοπικό συμβούλιο Καπανδριτίου….
  εγώ όμως ντρέπομαι που τον ψήφισα
  Δεν περιμένω τίποτα από το Δήμαρχος…

 2. Ανώνυμος says:

  TH MAIMOY KI AN TH BOYRTSISEIS TO XTENAKI SOY XALAS. H ANTIPOLITEYSI GIATI DEN KANEI KATAGELIA STIN PERIFERIA; THA MOY PEIS GIATI NA PROTOKANEI…….

 3. kavgatzis says:

  Την αρ. πρωτ. 13580/13-6-2012 αίτηση του Αναστασίου Βρούβα του Μελετίου, για πρόσληψη. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Την πρόσληψη του Αναστασίου Βρούβα του Μελετίου και της Ελπίδας με την ειδικότητα του Εργάτη Πρασίνου κλάδου ΥΕ16 με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών από την ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ
  τονε βόλεψε ο κύριος πρόεδρας τον κανακάρη?άντε και αορίστου
  ρε δε ντρέπεται κανείς?
  ευχαριστώ

 4. Ανώνυμος says:

  νομίζεις φίλε μου οτι μονο αυτον εχουν παρει χωρις προκυρηξη.μονο τους δικους μας και τους κολλητους μας ολοι οι αλλοι να πανε να πνιγουνε’τα χωρια εχουν πια προσωπικο ανθρωπους που τους εχουν ψηφισει και που κανουν πολυ καλα τους ρουφιανους περαστικα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.