Έτσι… στρώνονται οι δρόμοι στον σημερινό δήμο Ωρωπού!!! Πρόκληση για τους απλούς δημότες!

«Δωρεάν» τα μηχανήματα του εργολάβου... Ποιου συμφέροντα εξυπηρετούν;; Ο κάθετος δρόμος μέσα στο κόκκινο κύκλο... μόλις έχει στρωθεί παράνομα!

Όταν στο δήμο Ωρωπού με την παρούσα δημοτική αρχή είσαι… κοινός θνητός, δηλαδή… απλός δημότης του, τότε και σε λακκούβες θα πέφτεις και σε δρόμους θα κινδυνεύεις και αιτήσεις για αποκαταστάσεις θα κάνεις που θα «πετιούνται» στα καλάθια των αχρήστων και θα βλέπεις την καθημερινότητά σου να υποβαθμίζεται συνέχεια. Το θέμα είναι λοιπόν να βρει κάποιος τις… «άκρες»! Τότε μπορεί να γίνει μέχρι και… «εξέχων» δημότης και η Αρχή του κ. Οικονομάκου, όχι απλώς θα του κλείσει στο δρόμο του τις λακκούβες, αλλά θα του στρώσουν και ολόκληρη… άσφαλτο!!! Χωρίς μελέτες, χωρίς τίποτα! Για να μην πούμε πως θα του βάλει και κολόνες για φωτισμό!!!
Θέση μας πάντα ήταν και είναι, η καθημερινότητα του δημότη συνεχώς να αναβαθμίζεται, με την εκάστοτε δημοτική αρχή να ακούει όλα τα αιτήματα και να προσπαθεί με νόμιμες διαφανείς διαδικασίες να τα ικανοποιεί. Όχι όμως αυτό που είναι υποχρεωμένη να κάνει, να το κάνει επιλεκτικά!!! Δηλαδή αυτό που γίνεται σήμερα…
Όλα αυτά γίνονται στον «Καλλικράτειο» Ωρωπό και δεν είναι τίποτα υπερβολή… Είναι να απορεί κανείς γιατί υπάρχει τεχνική υπηρεσία και υπεύθυνος αντιδήμαρχος;; Δεν θα ήταν πιο αξιοπρεπές μετά από αυτά που συμβαίνουν, να καταθέσουν  στον κ. δήμαρχο-«μονάρχη» τις παραιτήσεις τους οι υπεύθυνοι των θέσεων αυτών;; Οι φωτογραφίες που παρουσιάζουμε, είναι ο αψευδής μάρτυράς μας.

Για τον δρόμο αυτό που κινδυνεύουν «απλοί» πολίτες, η δημοτική αρχή έπραξε τα ελάχιστα... Έβαλε 3Α μετά από μήνες και μετά από την επιστολή πολιτών που παρουσιάζουμε παρακάτω.

This entry was posted in Maximipoli, Δημοτικά, Ωρωπός. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.