ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Χωρίς φόβο στην κάλπη…

«Να  μην ψηφίσουν υπό το κράτος του φόβου που τα επικοινωνιακά τεχνάσματα θα επιχειρήσουν να καλλιεργήσουν», ζήτησε ο Νάσος Αθανασίου από τους πολίτες της Αττικής, μόλις ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιος στη περιφέρεια Αττικής με το ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο. Και πρόσθεσε: «Στις 6 Μαϊου διεκδικούμε το αύριο που θέλουμε, όχι το αύριο που μας λένε ότι έχουμε ανάγκη. Ψηφίζουμε με αυτοπεποίθηση, με εμπιστοσύνη στην κρίση μας. Το μέλλον μας πρέπει να το διεκδικήσουμε, δεν θα μας το χαρίσει κανείς»

.

Ας θυμηθούμε τη διαδρομή του δημοσιογράφου Νάσου Αθανασίου, που διεκδικεί για πρώτη φορά βουλευτική έδρα:

Ο Νάσος Αθανασίου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε νομικά, ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τα αρχαία ελληνικά δίκαια, αλλά δεν επαγγελματοποίησε τις νομικές σπουδές του. Δημοσιογραφεί από είκοσι χρονών. Η εργασία του σε ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες και περιοδικά, τον κατέστησε κατά καιρούς γνωστό.

΄Εχει εργαστεί στις εφημερίδες΄»΄Εθνος», «Καθημερινή», «Ελεύθερος Τύπος», «Ημερησία» καθώς και στα περιοδικά «Ένα» και «Εικόνες». Επίσης έχει  εργαστεί  στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΕΤ1  ( «Κάθε Μεσημέρι», «Τρείς στον αέρα») και Mega Channel  («Η εκπομπή»).  Σε δημοσιογραφικά πάντοτε προγράμματα  δραστηριοποιήθηκε και στο ραδιόφωνο σε διάφορους σταθμούς (ΕΡΑ, SKY, FLASH).

 Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και, σε κρίσιμες στιγμές της, την εκπροσώπησε στη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων. Είναι παντρεμένος με την Εύη Κλοκώνη και έχει δύο παιδιά.

 Τα τελευταία οκτώ χρόνια ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος Αθηνών και  δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων.

Βιβλία του: «Προσωπικοί Παράδεισοι» (μυθιστόρημα), καθώς και τα προοριζόμενα για παιδιά «Το δένδρο που έγινε άγγελος», «Τρίων ο Πέστροφας» και» Το στραβό έλατο».This entry was posted in Maximipoli, Βουλή. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.