Δήλωση Γιώργου Ζαχαράτου – Και η «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» παραιτήθηκε από τη Δημοτική Λ. Ε.

Ο τοπικός σύμβουλος (αντιπρόεδρος) Σκάλας–Χαλκουτσίου Γιώργος Ζαχαράτος, έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»:

«Φίλες και φίλοι, συμπολίτες μου,
Αρκετοί γνωρίζετε την πρόσκληση-πρόκληση που είχα, για να συμμετέχω στην Περιφέρεια Αττικής με το ψηφοδέλτιο της νεοϊδρυθείσας πολιτικής κίνησης του Βουλευτή Παναγιώτη Καμένου, «Ανεξάρτητοι Έλληνες». Γνωρίζετε επίσης πως κατέθεσα, όπως προβλέπεται και αίτηση για την υποψηφιότητά μου αυτή.
Στην ίδια επίσης πολιτική κίνηση, κατέθεσαν αιτήσεις και άλλοι συμπολίτες μας, μεταξύ των οποίων και ο φίλος Δημήτρης Κιούσης, ο οποίος έχει κερδίσει την εκτίμησή μου από το λίγο χρονικό διάστημα που ασχολείται με τα κοινά του Δήμου μας.
Είναι λογικό όμως, στις περιορισμένες θέσεις ενός ψηφοδελτίου και λόγω των πολλών τοπικών κοινωνιών που περιλαμβάνει η Περιφέρεια Αττικής, οι επιλογές για να ανταποκριθούν στον σκοπό της συγκεκριμένης πολιτικής κίνησης, πιστεύω πως πρέπει να αντιπροσωπεύουν όσο το δυνατόν περισσότερες από τις κοινωνίες αυτές.
Έτσι λοιπόν, για να διευκολύνω τις τελικές αποφάσεις, δεν αποδέχθηκα την πρόταση από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» για διπλή παρουσία από το Δήμο μας και απέσυρα την υποψηφιότητά μου.
Πιστεύω εξάλλου, πως ο Δημήτρης Κιούσης διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα, που αφ’ ενός θα δικαιώσουν την επιλογή του από τον κ. Καμένο και αφ’ ετέρου, θα δικαιώσει την αντιμνημονιακή φωνή της περιοχής μας.
Εύχομαι καλή επιτυχία και στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και στον φίλο Δημήτρη Κιούση».

Και άλλες παραιτήσεις από τη «δημοτική λιμενική επιτροπή»

Εν τω μεταξύ όπως πληροφορηθήκαμε και τα τρία μέλη της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας» που είχαν πλαισιώσει την ανυπόστατη δημοτική λιμενική επιτροπή, Κώστας Δέδες (τακτικό μέλος), Γιάννης Ζαχαρίας και Βασίλης Καραγιάννης (αναπληρωματικά μέλη), κατέθεσαν χθες τις παραιτήσεις τους.

This entry was posted in Maximipoli, Δημοτικά, Ωρωπός. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.