Το «βάπτισμα του πυρός» στα ακραία καιρικά φαινόμενα ήταν επιτυχημένο!

Η «Ζηνοβία», η πρώτη κακοκαιρία που βρήκε στο δρόμο της η νέα δημοτική αρχή, ήταν το «βάπτισμα του πυρός» αναφορικά με σχεδιασμό, ετοιμότητα και αποτέλεσμα της δημοτικής μηχανής, σε επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Και ομολογουμένως -για όσους βλέπουν με καθαρή σκέψη- ήταν επιτυχημένο!

Μία νέα δημοτική αρχή, με νέους υπεύθυνους σε σχεδιασμό, ανεξάρτητα από τις πολλές ελλείψεις σε μηχανήματα που παρέλαβε, με πολλή θέληση όμως να ανταποκριθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να μην υπάρχουν εγκλωβισμοί πολιτών, με την συνεχή παρουσία του δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη στις πιο προβληματικές περιοχές (π.χ. Ιπποκράτειος Πολιτεία, Αφίδνες), με άψογο συντονισμό από τον αντιδήμαρχο καθημερινότητας Ανδρέα Γαζβινιάν και σε συνεργασία με όλους τους υπεύθυνους κατά τόπους αντιδημάρχους και εντεταλμένους συμβούλους, καθώς και με τις άοκνες προσπάθειες των δημοτικών υπαλλήλων, όλα κύλισαν ομαλά και ο δήμος ακόμη και στις πλέον δύσκολες ώρες δεν έκλεισε! Όλα τα εν λειτουργία μηχανήματα ήταν στη «μάχη»!

Δικαιώθηκε λοιπόν ο δήμαρχος που είχε δηλώσει ότι «τον αγώνα κόντρα στην «Ζηνοβία» θα τον κερδίσουμε και θα δείξουμε τη διαφορά που θέλουμε και μπορούμε να την κάνουμε πράξη». Και έτσι ακριβώς έγινε!

Αυτό είναι το αδιαμφισβήτητο γεγονός και ήταν αναμενόμενο, άνθρωποι που ανεύθυνα αδιαφόρησαν για τον Ωρωπό επί χρόνια, εξυπηρετώντας προσωπικούς στόχους με κάθε μορφής πράξεις, να μιλούν για ευθύνες της νέας δημοτικής αρχής και των ανθρώπων της, ακόμη και… επειδή έκλεισε η Νέα Οδός και ταλαιπωρήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι! Αυτό μόνο είχαν… για να πουν τα δικά τους!

 

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.