ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Τον αγώνα κόντρα στην «Ζηνοβία» θα τον κερδίσουμε και θα δείξουμε τη διαφορά!

Από τις πρώτες πρωινές ώρες, τα συνεργεία του δήμου έχουν αναλάβει δράση για να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία «Ζηνοβία» που πλήττει το δήμο. Από τη νύχτα λειτουργεί ο σχεδιασμός της αντιμετώπισης, με υπεύθυνη συνεργασία του δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη, των αντιδημάρχων Καθημερινότητας Ανδρέα Γαζβινιάν και Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Δήμα, καθώς και των -κατά τόπους- υπεύθυνων αντιδημάρχων και εντεταλμένων των κοινοτήτων.

Η συνεργασία αυτή έχει ως αποτέλεσμα να μην έχει κλείσει κανένας δρόμος πρόσβασης στις ορεινές κοινότητες του δήμου. Κάλαμος, Καπανδρίτι, Μαλακάσα, Αφίδνες και Ιπποκράτειος Πολιτεία βρίσκονται στο κέντρο της μάχης, περιμένοντας την ένταση των ακραίων καιρικών φαινομένων, η οποία προβλέπεται για σήμερα το βράδυ.

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης, ευρισκόμενος από τις πρώτες πρωινές ώρες στις πληττόμενες περιοχές με τον πρόεδρο της ΚΕΔΩ Άγγελο Χατζηιωάννου, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Ο δήμος μας είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν από χθες την Βόρεια Αττική. Όλος ο δημοτικός μηχανισμός της πολιτικής προστασίας, υπάλληλοι του δήμου και όλα τα διαθέσιμα δημοτικά μηχανήματα, με την συνδρομή και ιδιωτών, έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο να κρατήσουν κάθε πρόσβαση προς το δήμο ανοιχτή και μέχρι τώρα τα έχουν καταφέρει υπέροχα. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους αυτούς, οι οποίοι με μεγάλη υπευθυνότητα δίνουν ακούραστα τον αγώνα τους και απαντούν με το αποτέλεσμά τους, σε όλους εκείνους που βλέπουν με αστεία ελαφρότητα ανύπαρκτες ολιγωρίες της νέας δημοτικής αρχής. Ιδού η Ρόδος όμως, ιδού και το πήδημα. Οι συνδημότες μας ζουν το ολοφάνερο ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής και μπορούν να κρίνουν οι ίδιο, συγκρίνοντας  άλλες περιόδους που υπήρχαν αποκλεισμοί ημερών. Τον αγώνα κόντρα στην «Ζηνοβία» θα τον κερδίσουμε και θα δείξουμε τη διαφορά που θέλουμε και μπορούμε να την κάνουμε πράξη».

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.