Γιασημάκης και Γαζβινιάν σήμερα στην αποκομιδή απορριμμάτων!

Σήμερα, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, από το πρωί ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Ανδρέα Γαζβινιάν, βγήκαν για αποκομιδή απορριμμάτων όπου υπήρχε πρόβλημα, με το πρώτο επιδιορθωμένο απορριμματοφόρο από τα πέντε(5) που έχει αναλάβει την επισκευή τους ο κ. Θανάσης Μαρτίνος. Μαζί τους ο προϊστάμενος καθαριότητας κ. Φώτου και δύο φιλότιμοι υπάλληλοι.

Ήταν μια πρώτη επαφή με την επαναλειτουργία της διαλυμένης Υπηρεσίας Καθαριότητας, η οποία αναλαμβάνει από τις αρχές του νέου έτους, έχοντας ως στόχο, ο δήμος να γίνει καθαρότερος από ποτέ! Υπάρχει ο σωστός σχεδιασμός, θα υπάρξουν τα εργαλεία, αλλά το κυριότερο είναι ότι υπάρχει αστείρευτη διάθεση από υπεύθυνους ανθρώπους, από όποια θέση και αν βρίσκονται, στο ζητούμενο που λέγεται «καθαριότητα».

Αυτό είναι και το στοίχημα που έχουν βάλει τόσο ο δήμαρχος, κ. Γιασημάκης, όσο και ο ακούραστος αντιδήμαρχος κ. Γαζβινιάν. Και είναι σίγουρο ότι θα το κερδίσουν, γιατί ο δήμος τέσσερις(4) μήνες τώρα, με τεράστια προσπάθεια του δημάρχου, έχει αρχίσει να βρίσκει το δρόμο του στην ανάπτυξη και να λύνει «γόρδιους δεσμούς» που κληρονόμησε από τα πέντε(5) χρόνια της απαξίωσης!

Είναι μια προσπάθεια, της οποίας τα αποτελέσματα σύντομα θα αρχίσουν να γίνονται ορατά, παρά την όποια τροχοπέδη επιχειρεί η αντιπολίτευση, έχοντας ως όπλο της… την απειλή της ακυβερνησιμότητας του νέου νόμου!

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.