«Συμμαχία Δημιουργίας» και λόγια του… ΑΕΡΑ!

«Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες, θα αποφύγω τα μεγάλα λόγια που δικαιολογημένα δυσκολεύεστε να τα πιστέψετε. Είναι καλύτερο να δούμε όχι τι θα θέλαμε να γίνει, αλλά τι συγκεκριμένα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε. Να δούμε τα πράγματα διαφορετικά γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι…», έλεγε η «Συμμαχία Δημιουργίας» δια του επικεφαλή της Διονύση Καμπιώτη και συνέχιζε ο ίδιος: «Είμαι άνθρωπος της πράξης και της δημιουργίας. Ένας πολίτης που πονάει τον τόπο του και θέλει να πετύχει χειροπιαστές αλλαγές προς όφελος των πολιτών…»!

Αυτή η «Συμμαχία Δημιουργίας» λοιπόν, ζητούσε να μάθει, τι συγκεκριμένα μπορούσε να γίνει για τον Ωρωπό! Ο επικεφαλής της μάλιστα ζητούσε… χειροπιαστές αλλαγές!!!

Σήμερα, λίγους μήνες μετά, έχει ξεχάσει το… τί μπορούμε να κάνουμε -και το έχει ξεχάσει γιατί δεν φαίνεται να την ενδιαφέρει αν ο δήμος έχει άδεια ταμεία, ούτε για το πως άδειασαν αυτά, παρ’ όλο που ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης, έχει αναφέρει κατ’ επανάληψη την τραγική κατάσταση που παρέλαβε στα οικονομικά του δήμου και όσο για τις «χειροπιαστές αλλαγές»… αρκείται να ΤΑΥΤΙΖΕΙ την αποστολή της με Ο,ΤΙ ήθελε να αλλάξει!!! Δηλαδή την πρώην Διοίκηση του δήμου!

Και η Διοίκηση του «πρώην» άλλαξε… Αλλά αυτό φαίνεται ότι μάλλον την… στεναχώρησε! Έτσι, αντί να ζητά από τη νέα δημοτική αρχή να μάθει τι θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί για τον εγκαταλειμμένο αυτό τόπο, με τη δική της μάλιστα βοήθεια -όπως της δίνει το δικαίωμα ο νέος  Νόμος να κάνει, απέδειξε ότι ούτε το «δεν είμαστε όλοι ίδιοι» ισχύει! Και επέλεξε τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ… με τους «ίδιους»! Ακούστε:

Η «Συμμαχία Δημιουργίας» λοιπόν, ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ με αυτούς που έφεραν τον τόπο αυτό στη χειρότερη θέση της ιστορίας του, μπροστά στο χάσμα της χρεωκοπίας!!!

Άρα, το «είναι καλύτερο να δούμε όχι τι θα θέλαμε να γίνει, αλλά τι συγκεκριμένα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε» ή το «να δούμε τα πράγματα διαφορετικά γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι…» ήταν λόγια του… αέρα, που τα πήρε και πάνε!

Και όλοι οι άνθρωποι αυτοί σήμερα, εικοσιδύο τον αριθμό, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ όπως αναφέρει δημόσια ο «τέως», κάνουν ό,τι μπορούν… για να μην μπορεί η νέα Διοίκηση να ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ! Επιζητούν άλλα 4 χρόνια ακινησίας και απαξίωσης!!!

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.