Εντυπωσιακή απάντηση του αντιδημάρχου Νώντα Δημητρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την απουσία (20-11-2019) των μελών της «συμμαχίας άρνησης» στο να δημιουργηθούν επιτροπές για να λειτουργήσει ο Δήμος, η δημοτική αρχή έφερε χθες ως απολύτως κατεπείγον θέμα, τουλάχιστον την «αντικατάσταση μελών παρακολούθησης προγραμματικών συμβάσεων με την Περιφέρεια Αττικής», για έργα που πραγματοποιούνται απ’ αυτήν για το Δήμο.

Στη χθεσινή συνεδρίαση, στην οποία ήρθαν οι τέσσερις(4) απουσιάζοντες σύμβουλοι της «Συμμαχίας Δημιουργίας» του κυρίου Καμπιώτη και ορισμένοι από τη δημοτική παράταξη του κυρίου Ρούσση, επετεύχθη απαρτία και έγινε η συνεδρίαση. Και οι δύο επικεφαλής απουσίαζαν. Παρόντα όπως και την προηγούμενη ημέρα της μη απαρτίας, τα δύο μέλη της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Οι νέες επιτροπές που δημιουργήθηκαν σύμφωνα με την εισήγηση του δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη, είχαν ως τακτικά μέλη, αναλόγως του έργου, τους αντιδημάρχους Επαμεινώνδα Δημητρίου,  Ευάγγελο Ηλιάσκο και Πέτρο Δέδε. Και έτσι ακριβώς ψηφίστηκαν από την πλειοψηφία.

Εντύπωση όμως έκανε η πρόταση της παράταξης «Πρώτα ο Δημότης» διά του Δημήτρη Βελτανιώτη, η οποία δεν ήθελε τη συμμετοχή του Επαμεινώνδα Δημητρίου στις επιτροπές αυτές!

Εντυπωσιακή όμως και η απάντηση του Επαμεινώνδα Δημητρίου, ο οποίος δεν κρύβει, προς πάσα κατεύθυνση, ότι διατηρεί επιφυλάξεις για την ποιότητα των έργων που γίνονται!

Η απάντησή του ΕΔΩ: 

 

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.