Είκοσι δύο άνθρωποι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να λειτουργήσει ο Δήμος

Δεν είναι πρωτόγνωρο, μέρος της αντιπολίτευσης ή και όλη η αντιπολίτευση, με την απουσία της, να ακυρώνει μια συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου. Κατά τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Μιχάλη Χασιώτη είναι απαράδεκτη μια τέτοια πολιτική πράξη. Πόσω δε μάλλον, όταν μια συνεδρίαση στην αρχή μιας δημοτικής περιόδου, έχει να πάρει αποφάσεις όχι για έργα ή προμήθειες ή σχεδιασμούς, αλλά, για να αρχίσει ουσιαστικά να λειτουργεί ο Δήμος!

Μια δημοτική περίοδος με χίλια όσα προβλήματα, με ένα δήμο στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, που βρίσκεται σε στάση πληρωμών, με κληρονομιά χρέη και καθημερινές κατασχέσεις! Που ήδη έχει κάνει την εμφάνισή του και ο πρώτος εισαγγελέας!

Είκοσι δύο άνθρωποι λοιπόν, η «συμμαχία άρνησης» δηλαδή στο να διοικηθεί ο δήμος -επειδή και μόνο ηττήθηκαν στις δημοτικές εκλογές και δεν το έχουν ακόμη… χωνέψει- σήμερα αρνήθηκαν να δημιουργηθούν απαραίτητες επιτροπές και ειδικά επτά(7) επιτροπές για να συνεχιστούν έργα της Περιφέρειας, με χρηματοδότηση δική της στο δήμο Ωρωπού (Θέμα 1ον)! Και όχι έργα της πρώην καταστροφικής δημοτικής αρχής, που τα «διαφημίζει» ως δικά της! ΕΔΩ η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ_20_11_2019

Με την σημερινή αυτή άρνηση των «είκοσι δύο», δείχνει το πρόσωπό της τόσο η «συμμαχία άρνησης», όσο και ο σχεδιασμός της, στο να οδηγηθεί ο Δήμος σε πλήρη κατάρρευση! Και καλά οι «17» του «Πρώτα ο Δημότης»… Αυτοί ακολουθούν σταθερά τον κατήφορο που έχουν «στρώσει» για το Δήμο… Οι «5» της ομάδας «Συμμαχία Δημιουργία», ποιος είναι ο λόγος που γίνονται «δεκανίκια» στην κατάρρευση;;; Γίνεται ολοφάνερος και ανατρέπει κάθε δήλωσή τους περί παρουσίας τους στην τοπική αυτοδιοίκηση… προς το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών του!

Μπορεί βέβαια να δικαιολόγησε ο επικεφαλής της, κύριος Καμπιώτης, την απουσία του με ταξίδι του στο εξωτερικό, αλλά… οι άλλοι τέσσερις;;; Ποια δικαιολογία μπορεί να έχουν;;; Ασφαλώς καμία που να δικαιώνει την απουσία τους! Μόνο λόγια… παχιά, μεγάλα λόγια και πράξεις που τους εκθέτουν και τους οδηγούν ακόλουθους σε μια 5ετία απαξίωσης, η οποία ελέγχεται για πάμπολλες ευθύνες!

Έχει γίνει όμως απόλυτα κατανοητό στο δήμαρχο Γιώργο Γιασημάκη και στα μέλη της νέας δημοτικής αρχής, ότι είναι ΜΟΝΟΙ με συμπαραστάτες και κριτές τους συνδημότες τους, για να βγάλουν το Δήμο από τα τραγικά αδιέξοδα που τον έχουν οδηγήσει.

Τελικά το σημερινό δημοτικό συμβούλιο δεν είχε απαρτία και το πιθανότερο είναι να επαναληφθεί εκτάκτως αύριο και την Παρασκευή.

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.