ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΟΡΙΑΡΗΣ: Προκαλώ για άλλη μια φορά τον κύριο Ρούσση να πει την αλήθεια!

Ο πρώην Δήμαρχος κ. Ρούσσης σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε ότι όταν του παρέδωσα την ΚΕΔΩ το 2014, του άφησα Ταμείο 2 ευρώ! Δεν λέει την αλήθεια και λυπάμαι να τον ακούω να λέει, ότι στη ζωή του και στην αυτοδιοικητική του πορεία, προτιμούσε πάντα να μας κοιτά στα μάτια και να μας λέει πάντα την αλήθεια. Δεν το είδα αυτό εγώ προσωπικά.

Επειδή το ίδιο ακριβώς είχε πει και σε ένα απολογισμό που είχε κάνει στις 16-10-2016, προσθέτοντας τότε ότι του άφησα και 70.000 χρέος, τον είχα καλέσει δημόσια στις 27-10-2016, να προσκομίσει στοιχεία που να τεκμηριώνουν τα λεγόμενά του. Δεν προσκόμισε τίποτα, δεν απάντησε τίποτα!

Σήμερα, τρία χρόνια μετά, επανέρχεται, χωρίς να αναφέρει το υποτιθέμενο χρέος των 70 χιλιάδων (που δεν υπήρξε βέβαια ποτέ) και μιλά για τα 2 ευρώ Ταμείο. Και ενώ λίγο πριν το αναφέρει λέει ότι «η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από τα μεγαλύτερα ψέματα», ο ίδιος, λέγοντας την μισή αλήθεια στη δική μου περίπτωση, λέει το μεγαλύτερο ψέμα!

Το γιατί το κάνει αυτό, είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό! Μήπως γιατί ό,τι είπε στη συνέντευξη αυτή, ήταν οι μισές αλήθειες, άρα ήταν μια συνέντευξη μεγάλων ψεμάτων;;;

Τον προκαλώ λοιπόν, έστω και μετά από τρία χρόνια, αφού όπως δηλώνει παίρνει στοιχεία από τις υπηρεσίες του Δήμου, να απαντήσει δημόσια και τεκμηριωμένα, στο κάλεσμα που του είχα κάνει με την παρακάτω επιστολή τον Οκτώβριο του 2016:

«Στον Απολογισμό των 2 χρόνων διοίκησης του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση που πραγματοποιήθηκε στις 16/10, αναφέρθηκε ότι κατά την παράδοση της διαχείρισης της ΚΕΔΩ, υπήρχαν οφειλές προς τρίτους 70.000 ευρώ.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω κατηγορηματικά ότι αυτό είναι απολύτως ανακριβές. Όχι μόνο η ΚΕΔΩ δεν είχε χρέος, αλλά είχε εγκριθεί κονδύλι 170.000 ευρώ από την ετήσια επιχορήγηση για το 2014 που είχε εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, ποσό το οποίο παρέλαβε η νέα διοίκηση.

Κατά την παράδοση της διοίκησης, είχα ενημερώσει τον νυν Δήμαρχο δύο φορές για τον Ισολογισμό και τα πεπραγμένα της ΚΕΔΩ.

Καλώ λοιπόν τον Δήμαρχο κ. Θωμά Ρούσση να προσκομίσει στοιχεία που να τεκμηριώνουν όσα ανέφερε στον οικονομικό απολογισμό της ΚΕΔΩ».

Βασίλης Φοριάρης

Μέλος του Δ.Σ. και π. Πρόεδρος της ΚΕΔΩ

This entry was posted in Δημοτικά, Επιστολές. Bookmark the permalink.