Ταμειακή Υπηρεσία (1-11-2019): Βρισκόμαστε σε ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!!!

Για άλλη μια φορά η αντιπολίτευση έφερε θέμα δημοτικού συμβουλίου την μονιμοποίηση των συμβασιούχων και για άλλη μια φορά η δημοτική αρχή δέχεται ότι εξυπηρετούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του δήμου, τους χρειάζεται, αλλά ο δήμος βρίσκεται σε μεγάλη οικονομική στενότητα και δεν μπορεί να υποσχεθεί σήμερα ότι θα υπάρχουν και τα χρήματα για να πληρώνονται!

Αυτή η σκληρή πραγματικότητα για τους εργαζόμενους συμβασιούχους -οι οποίοι σήμερα ζητούν να κατοχυρώσουν τη δουλειά τους με αγωγές- ήταν δρομολογημένη από τότε που η προηγούμενη δημοτική αρχή, έφερε τον εργολάβο αποκομιδής στο δήμο και ταυτόχρονα ζήτησε και τους 48 μόνιμους με το πρόγραμμα 3Κ!

Σήμερα που τα αποτελέσματα αυτών των αποφάσεων, φανερώνουν και τις συνέπειές τους, ο «πρώην» το παίζει… εργατοπατέρας και «φωνάζει» ότι κόπτεται για το δικαίωμα στην εργασία ανθρώπων, που η Αρχή του τους έφερε μπροστά στον κίνδυνο της ανεργίας! Και γνωρίζει πολύ καλά, τι άφησε φεύγοντας στα ταμεία του δήμου!!!

Τί πραγματικά άφησε, το αποκάλυψε έγγραφο της Ταμειακής Υπηρεσίας προς τον νέο δήμαρχο, με ημερομηνία 1 Νοεμβρίου 2019, το οποίο ανάγνωσε στο χθεσινό συμβούλιο ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης:

Ο κύριος Ρούσσης όμως, με ποιον τρόπο αντιμετωπίζει αυτήν την καταστροφική οικονομική πραγματικότητα;;; Κάνοντας διαπιστώσεις παραπληροφόρησης και παραπλανητικές προφητείες!!!

Κατά τα άλλα, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη Τύπου…. για να «αποκαταστήσει» την αλήθεια!!!

 

 

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.