Ως οπαδός της διοικητικής αυθαιρεσίας, ο «τέως» εφευρίσκει σήμερα «θύματα» – Τα πεπραγμένα του τον διαψεύδουν!

Τον «προέτρεπαν» και τον «πίεζαν αφόρητα» τον κύριο Ρούσση δύο άνθρωποι, (η αυτού «εξοχότητά» μου και ο κύριος Γαζβινιάν), να κάνει το ίδιο πράγμα που κάνει σήμερα ο κύριος Γιασημάκης! Δηλαδή -όπως είπε ο «τέως»-, να κάνει ένα «πανηγυράκι», για να συκοφαντήσει τον πρώην δήμαρχο κύριο Οικονομάκο!!!

«Η πενία τέχνας κατεργάζεται» για τον κύριο Ρούσση! Και η «πενία» του να αντιμετωπίσει την αλήθεια της καταστροφικής 5ετίας του, του γέννησε στο μυαλό του… «θύματα»! Και επειδή αποδείχθηκε πολύ λίγος για δήμαρχος, κάνει σήμερα την τελευταία του προσπάθεια να δημιουργήσει «μία από τα ίδια» από τον νέο δήμαρχο! Ζητά δηλαδή ο Ωρωπός να μείνει για άλλη μια 4ετία στο περιθώριο και έρμαιο των επιθυμιών και των συμφερόντων λίγων και επίορκων εκλεγμένων!

Χτυπάει όμως λάθος πόρτα!

Αλλά είναι δυνατόν να μην ζητά κάτι τέτοιο, όταν απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στις 18-10-2015 που ζητούσε οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στο δήμο Ωρωπού και σε όλα τα νομικά του πρόσωπα για τα έτη 2011, 2012, 2013 και 2014, την πέταξε στα σκουπίδια, παραβιάζοντας το καθήκον του! Και η απόφαση αυτή ήταν μετά από εισήγηση του δημοτικού συμβούλου Μιχάλη Χασιώτη, που είχε ζητήσει από τις 5-1-2015, η οποία ψηφίστηκε σχεδόν ομόφωνα από τα μέλη του συμβουλίου (2 είπαν «όχι» από τους 41)!

Ποιοι λοιπόν τον «προέτρεπαν» και τον «πίεζαν αφόρητα» τον κύριο Ρούσση;;; Θα λογοδοτήσει άραγε ο κύριος Ρούσσης για την παράβασή του αυτή;;;

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.