Η Αντιπολίτευση ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ την επιθυμία της, η Δομή της Μαλακάσας να μείνει μόνιμα στο Δήμο!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η παραπληροφόρηση των δημοτών που επιχειρεί βάναυσα η Αντιπολίτευση, δεν πρόκειται να πτοήσει τη Δημοτική Αρχή στην προσπάθειά της, να σταματήσει τον κατήφορο προς την ολοκληρωτική καταστροφή του Δήμου, την οποία άφησε κληρονομιά της η Αρχή του κυρίου Ρούσση! Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όσο ακόμη είναι νωρίς, όλοι τους, προτού χάσουν την οποιαδήποτε επαφή με τους συνδημότες μας. Γιατί η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως!

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, η Αντιπολίτευση των «συνεργασιών» της απαξίωσης τελικά, στο σύνολο της, ήθελε με επιμονή, ούτε λίγο ούτε πολύ, να δεχθεί ο Δήμος μας να αναγνωρίσει τη Δομή της Μαλακάσας, ως αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου! Ζητούσε από τη Δημοτική Αρχή να δεχθεί ως εργαζόμενους του Δήμου, 38 συμβασιούχους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι οποίοι μισθοδοτούνται από τον ΟΑΕΔ και τελειώνει η σύμβασή τους.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή, υπηρετώντας πάντα το συμφέρον των δημοτών στους οποίους και λογοδοτούμε, δεχόμαστε να στηρίξουμε τους ανθρώπους αυτούς στη θέση που υπηρετούν, αλλά με απόλυτη ευθύνη των φορέων που τους έχουν τοποθετήσει και μισθοδοτούν. Σε κάθε άλλη περίπτωση, είναι σαν να δεχόμαστε την μόνιμη παρουσία της Δομής που »έφερε» ο κ. Ρούσσης και που τόσο μέχρι σήμερα έχει αναστατώσει την κοινωνία της Μαλακάσας και όχι μόνο.

Αντί λοιπόν να μιλά σήμερα η Αντιπολίτευση για «ανάλγητη Δημοτική Αρχή» και να ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ από τους δημότες, ότι οι 38 εργαζόμενοι που αναφέρει, είναι από πρόγραμμα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και μισθοδοτούνται από τον ΟΑΕΔ, να πει στους δημότες, ΓΙΑΤΙ θέλει να φορτωθεί ο Δήμος μας τις αμαρτίες άλλων; Δεν φτάνει στον τόπο αυτόν όσα δεινά του κληροδότησαν; Γιατί παραπλανούν τον κόσμο;

Όπως και να έχει όμως, με ψέματα και συκοφαντίες δεν πάει κανένας μακριά! Μπορεί σήμερα να νομίζουν ότι κερδίζουν εντυπώσεις, αλλά τα πραγματικά γεγονότα και ο χρόνος θα τους παραδώσουν στα χέρια της ανυποληψίας!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

This entry was posted in Δημοτικά, Επιστολές. Bookmark the permalink.