Προς χάρη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ… να μεταδίδονται ζωντανές οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου

Ούτε λέξη άπασα η αντιπολίτευση για όσες δημοτικές «αμαρτίες»  έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί επίσημα από την νέα δημοτική αρχή. Ο καθένας που σιωπά… έχει το λόγο του! Η μείζονα, δηλαδή αυτή του πρώην δημάρχου, γνωρίζει τα αληθή και ψάχνει τον τρόπο… να παραπληροφορήσει! Ξεκινά για παράδειγμα, από το «ναι δεν αφήσαμε λεφτά για να λειτουργήσει ο δήμος» και φτάνει στο να λέει… «βρείτε εσείς λεφτά για να λειτουργήσετε το δήμο»! Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ακούστηκε και αυτό!!! Τόσα απλά και καλά!

Ναι! Βεβαίως! Η νέα δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη για το καλό του τόπου και των δημοτών του, να βρει τα λεφτά. Χωρίς να χρεώσει τους συνδημότες της και χωρίς να στείλει το δήμο στα μνημόνια. Θα πουν όμως αυτοί στους δημότες του Ωρωπού, γιατί αυτοί…  τα σκόρπισαν στους πέντε ανέμους;;;

Η ελάσσονα από την άλλη μεριά… απλά στρουθοκαμηλίζει!!! Και με αρκετά θέατρο ακολουθεί κατά πόδας τους… «καταστροφείς»!  Έφτασε μάλιστα στο σημείο χθες, για να μην ξεφύγει της απαξιωτικής γραμμής που όρισε ο πολιτικός της «εταίρος», να μην ψηφίσει τη δική της επιχειρηματολογία σε ένα θέμα, ώστε να συνταχθεί με την αντίθετη θέση του, για να μην διαταράξει την ολοφάνερη συνεργασία τους! Και το αστείο… Σύμφωνα με δήλωση του αρχηγού της… το έκανε από… λάθος!

Δεν υπάρχει όμως λάθος! Υπάρχουν λόγοι σοβαροί, που κάποια στιγμή θα φωτίσουν τη «συμμαχία» αυτή!

Δυστυχώς όμως, υπάρχουν και μέλη της συμπολίτευσης που ρίχνουν νερό στον μύλο της παραπληροφόρησης του «πρώην»! Αλόγιστα του επιτρέπουν να πιπιλά την καραμέλα της… «φίμωσης«! Φυσικά δεν υπάρχει καμία φίμωση. «Προφάσεις εν αμαρτίαις». Τα μέλη αυτά όμως, δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταλάβουν, ότι με τη «φίμωση» που επικαλείται ο «πρώην» σε κάθε δημοτικό συμβούλιο, γιατί αυτοί έχουν τη διάθεση να απαντούν στο λόγο του, αφενός προσπαθεί να αποφύγει τις «λακκούβες» της διοίκησής του και αφετέρου, να κερδίσει δύναμη στην αδυναμία του, όπως και τη συσπείρωση της ομάδας του που του δίνει η μάσκα του… αδικημένου!

Τελικά, επειδή ο κόσμος του Ωρωπού πρέπει να μαθαίνει και να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα, θα πρέπει η νέα δημοτική αρχή να μεταδίδει «ζωντανά» τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Το οφείλει στην ΑΛΗΘΕΙΑ… το οφείλει στον τόπο και στην κοινωνία του και φυσικά, στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ που στοχεύει!

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.