ΔΗΜΑΡΧΟΣ προς τη ΝΕΟΛΑΙΑ του δήμου Ωρωπού: Αγώνας, Πίστη και Αγάπη για τον τόπο μας…

«Παιδιά μου, εσείς είστε το μέλλον αυτού του τόπου. Βάλτε στη ζωή σας υψηλούς στόχους και αγωνιστείτε να τους πετύχετε. Στοχεύστε ψηλά. Προϋπόθεση όμως για την επιτυχία είναι η σκληρή δουλειά  και ο διαρκής αγώνας. Γιατί αν οι πρόγονοί μας στην Πίνδο, δεν είχαν αγωνιστεί σκληρά, δεν θα είχαν πετύχει το θαύμα... Αγώνας, Πίστη και Αγάπη για τον τόπο μας χρειάζεται και θα πάμε μπροστά…».

Αυτά ήταν λόγια του νέου δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη, μέσα από το δικό του εορταστικό μήνυμα κατά την αποτίμηση φόρου τιμής στους ήρωες του ’40 με την κατάθεση στεφάνων και απευθύνονταν προς την νεολαία του δήμου Ωρωπού.

Ο κ. Γιασημάκης, άνθρωπος δοκιμασμένος στους συνεχείς αγώνες και σε κάθε πτυχή της ζωής του, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά, τα οποία πράγματι τα θεωρεί το μέλλον του τόπου και για τα οποία αισθάνεται την υποχρέωση, με την ανάληψη της διοίκησης του δήμου, να τους δημιουργήσει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, για να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν όλους τους στόχους τους στο δικό τους τόπο.

Αυτό βέβαια σημαίνει έναν τιτάνιο αγώνα, τον οποίο ήδη έχει ξεκινήσει, ώστε να κερδίσει ο τόπος αυτός, όλα όσα έχει χάσει στα χαμένα χρόνια της απομόνωσής του. Και ο σημερινός δήμαρχος, είναι σε όλους τους συνδημότες του γνωστό, ότι τους αγώνες που ξεκινά και με όποιο προσωπικό κόστος, πάντα τους κερδίζει!

ΕΔΩ ολόκληρο το εορταστικό μήνυμα του δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη:

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.