Ο δήμος Ωρωπού τίμησε το ΕΠΟΣ του ’40 – Οι εκδηλώσεις στον Αυλώνα

Στην εξέδρα των επισήμων στην έδρα του δήμου, ο νέος δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης, τιμώντας το «ΕΠΟΣ του ’40», συνεχίζει και το δικό του προσωπικό αγώνα να τιμήσει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι δημότες του Ωρωπού.

Ο δήμος Ωρωπού σήμερα γιόρτασε την επέτειο της «28ης Οκτωβρίου 1940», με εκδηλώσεις τιμής και μνήμης σε όλες τις κοινότητές του, με αποκορύφωμα στην έδρα του δήμου,στην οποία έγινε και η κεντρική παρέλαση, παρουσία του δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη και των μελών της νέας δημοτικής αρχής.

Στον Αυλώνα οι εκδηλώσεις, με άριστη οργάνωση και ιδιαίτερο σεβασμό στην τόσο σημαντική ημέρα, έγιναν παρουσία στρατιωτικού αγήματος από το 575 Τ. Πεζοναυτών και του αντιδημάρχου Αυλώνα Επαμεινώνδα Δημητρίου και τις τίμησαν με την παρουσία τους, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αυλώνα, εκπρόσωπος ανώτερος αξιωματικός του στρατοπέδου Αυλώνα, ο συντονιστής εκπαίδευσης του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων στον Αυλώνα, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, φορείς της πόλης και πολλοί δημότες και επισκέπτες.

 

Η κατάθεση στεφάνων έγινε στο Μνημείο Ηρώων στην πλατεία του Αυλώνα, στη διάρκεια της οποίας έγινε προσκλητήριο των ηρώων πεσόντων στο καθήκον, αφού προηγήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από εκπαιδευτικό του Αυλώνα και ακολούθησε στο πάνω μέρος της πλατείας η παρέλαση μαθητών, με τη συμμετοχή του στρατιωτικού αγήματος.

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.