«Άλλαζε τα φώτα» του δήμου… η αγορά λαμπτήρων..!

Σε ένα άλλο θέμα που αναφέρθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης, το οποίο θα απασχολήσει και αυτό τη δικαιοσύνη, είναι το θέμα της αγοράς λαμπτήρων, οι οποίες αγοράζονταν με περίπου 10 ευρώ… καπέλο!!!

Ο κ. Γιασημάκης είπε:

«ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ,  ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ.

ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΣΥΝΗΘΩΣ 2 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΛΑΠΤΗΡΩΝ

  • ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΤΩΝ 20W ΜΕ 15 ΕΥΡΩ ΚΑΙ
  • ΜΙΑ ΛΑΠΜΑ ΤΩΝ 15W ΜΕ 13 ΕΥΡΩ

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ Ο κ. ΡΟΥΣΣΗΣ, ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ, ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΛΑΠΤΗΡΩΝ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΤΑ 30% ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ 13 ΕΥΡΩ ΣΤΑ 9 ΕΥΡΩ .

 

 

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ.

  • ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΖΗΤΗΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.
  • ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ :

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ ΔΟΘΗΚΕ ΤΙΜΗ 5,70 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑ ΤΩΝ 13 ΕΥΡΩ ΔΟΘΗΚΕ ΤΙΜΗ 4,80 ΕΥΡΩ .

ΦΑΝΤΑΣΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΜΠΕΣ.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 23/8/2019, ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ Ο κ.ΡΟΥΣΣΗΣ ΥΨΟΥΣ 222.000 ΕΥΡΩ .

ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-, ΟΥΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ… ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

ΑΠΛΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΔΙΠΛΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ… Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΤΙΣ ΑΠ’  ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΣ, ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!!!

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.