ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ: Αρχή μου και δέσμευσή μου ενώπιόν σας είναι μία: ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!

Για πρώτη φορά στα δημοτικά δρώμενα του Ωρωπού, δήμαρχος ΤΙΜΑ τον συνδημότη του, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ τον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος, με Ειλικρίνεια και με ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Και ο δήμαρχος αυτός είναι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ, ο οποίος, την υπόσχεσή του να διοικήσει αυτόν το δήμο σε άμεση συνεργασία με τους δημότες, την έκανε σήμερα πράξη! Και αυτό ακριβώς θα κάνει, καθ’όλη τη διάρκεια της θητείας του, προσπαθώντας να οδηγήσει τον Ωρωπό στο δρόμο της ανάπτυξης και της πραγματικής προσφοράς προς τους κατοίκους του.

Σήμερα ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης, στον πολυχώρο «Ατλαντίς», σε κατάμεστη αίθουσα, παρουσίασε στους συνδημότες του, την σημερινή ΤΡΑΓΙΚΗ κατάσταση του δήμου, όπως ακριβώς την παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, οι άνθρωποι της οποίας, με περισσό θράσος, ακόμη μιλούν, ασύστολα παραπληροφορούν και αδιάντροπα παραπλανούν!

Και την παρουσίασε με ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ώστε κανείς, όσο και αν δεν θέλει να «δει» -γιατί θα βρει απέναντί του ακόμη και τον εαυτό του- θα  ΔΕΙ την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ σημερινή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και θα αναλογιστεί: Τί άραγε γινόταν επί πέντε χρόνια και γιατί αυτό το πανέμορφο μέρος της Αττικής, θαρρείς και περιμένει μόνο φυσικές καταστροφές, για να ακουστεί στην υπόλοιπη Ελλάδα;;

Για όλα όσα θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο και θα τα διαβάσετε, ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης, κλείνοντας την ομιλία του τόνισε: «ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΕ ΙΣΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ»!

ΕΔΩ η ομιλία και οι αποκαλύψεις του δημάρχου:

ΕΔΩ η συνέχεια της ομιλίας ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗ

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΞΑΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ, ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΧΕΣΗΣ ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΧΕΣΗΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΗΘΟΣ.

ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΘΑ ΒΑΘΑΙΝΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΕΙΧΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ, ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.

«Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ, Η ΑΜΕΣΟΤΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ, ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. …» ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1956.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ! Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΕΓΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΤΟΚΑΣ, ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΌΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΝΕΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, ΟΥΤΕ ΑΝΤΕΧΕΙ, ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΤΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΗ.

ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ. ΜΕ ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

ΌΤΑΝ ΟΡΚΙΣΘΗΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ, ΕΔΩΣΑ ΟΡΚΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕ ‘Η ΟΧΙ.

ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ:

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΜΗΣΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΑΝ ΑΦΗΣΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΔΑΣΚΤΥΛΟΔΕΙΧΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ;

ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕ.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΩΣΤΗ. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ –ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΝΕΑ ΟΔΟΣ- ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΜΕ: ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ, ΜΕ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ 14 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΕΝΩ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΧΗ.

ΑΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕ, ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΑΡΚΕΤΑ ΕΣΟΔΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.

(Τα παραδείγματα που ανέφερε ο Γιώργος Γιασημάκης, θα τα παρουσιάσουμε με τα στοιχεία που τα αποδεικνύουν σε δημοσιεύσεις μας που θα ακολουθήσουν)

ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΤΥΧΗ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ.

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΩ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ‘Η ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ,

ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΜΕ.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΡΟΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΟΥ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΤΕ.

ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΩ ΠΟΤΕ

ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ.

ΈΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ – ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ- ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ.

ΉΔΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΔΑΠΑΝΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΕΞΟΔΑ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΩΝ)

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ: ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.

ΜΕ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,

ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ,

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΠΟΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΛΙΔΕΣ ΩΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΚΝΟΜΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

ΑΝ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΗΧΗΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ.

ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ.

ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΌΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΉΔΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΘΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΕ ΙΣΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.

ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ Η ΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΚΟΛΑΠΤΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Ο ΩΡΩΠΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΜΕ ΕΣΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟ, ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ.

ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ.

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.