Ο Επαμεινώνδας Δημητρίου με τους μαθητές του Αυλώνα

Ο Αυλώνας, επί αντιδημαρχίας Επαμεινώνδα Δημητρίου -έχουμε αναφέρει πάλι- αλλάζει καθημερινά την εικόνα του. Πλησιάζει την κοινωνία και διαγράφει με πολλή και εμφανή δουλειά την ολέθρια εγκατάλειψη που βίωσε!

Από τους πρώτους στόχους του νέου αντιδημάρχου είναι, να έλθει κοντά στον συνδημότη του, να ακούσει τα προβλήματά του, να δώσει λύσεις ικανές να γιατρέψουν την πληγωμένη περηφάνια για τον τόπο τους. Και απευθύνεται πρωτίστως στην νεολαία του, την οποία πιστεύει και τη θεωρεί ιδιαίτερα ικανή να πάρει τη σκυτάλη στον αγώνα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του Αυλώνα.

Σήμερα το πρωί ο κ. Δημητρίου, ήλθε κοντά με τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου Αυλώνα και με ευκαιρία την 28η Οκτωβρίου, τους  μίλησε για την εθνική επέτειο του Έπους του ’40, και τους απεύθυνε πρόσκληση να τιμήσουν με τη μαζική συμμετοχή τους, τις επικείμενες εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, προς τους ανθρώπους εκείνους που πολέμησαν υπερασπιζόμενοι τα Όσια και τα Ιερά της Πατρίδας μας.

Ο κ. Δημητρίου έκανε μια μικρή αναφορά στην ηρωική αντίσταση των Ελλήνων κατά του φασισμού και παράλληλα υποσχέθηκε στα παιδιά του Αυλώνα, ότι η νέα δημοτική αρχή θα είναι πάντα κοντά και αρωγός στα προβλήματά τους.

Επίσης, τους ζήτησε να προσφέρουν στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους, την εθελοντική συμμετοχή τους στην προσπάθεια που άρχισε στον Αυλώνα για την αλλαγή της εικόνας του που προσπαθεί η νέα δημοτική αρχή, για να είναι και οι ίδιοι στο μέλλον υπερήφανοι ότι έβαλαν και αυτοί το δικό τους λιθαράκι σε ένα καλύτερο και πιο ανθρώπινο αύριο.

Μαζί με τον Επαμεινώνδα Δημητρίου, στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Αυλώνα, βρέθηκαν και η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Έφη Κρέμου και ο τοπικός σύμβουλος Άγγελος Πανούτσος.

Ο ΑΥΛΩΝΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.