Ποιος απολύει;;; Αυτός που βρήκε άδεια ταμεία ή αυτός που τα… άδειασε;;;

Ποιος απολύει;;; Αυτός που βρήκε άδεια ταμεία ή αυτός που τα… άδειασε;;; Είναι το ερώτημα που καλείται να απαντήσει ο κάθε εργαζόμενος συμβασιούχος του δήμου που σήμερα κινδυνεύει να χάσει τη θέση του στην εργασία, όπως και κάθε δημότης που θέλει να σκέφτεται ελεύθερα, χωρίς τα κολλήματα της οποιασδήποτε μικροπολιτικής.

Ο ευθύς και ΑΛΗΘΙΝΟΣ (γιατί μόνο τέτοιος μπορεί να αλλάξει την καταστροφική πορεία του δήμου) λόγος του δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη, ενοχλεί μόνο αυτούς που θέλουν να κρυφτούν για τις πράξεις τους!

Την απάντηση μπορεί επίσης να δώσει και ένα δελτίο Τύπου στις 18-1-2018 που είχε εκδώσει επί δημαρχίας Ρούσση, η υπέρμαχος της παραμονής των συμβασιούχων στο δήμο «Λαϊκή Συσπείρωση» και έλεγε την ΑΛΗΘΕΙΑ!

Σήμερα, δυστυχώς, φαίνεται ότι ξεχνά τον τίτλο του δελτίου της, παγιδεύεται απ’ αυτούς που έφεραν τον εργολάβο και προδιέγραφαν τις απολύσεις των εργαζομένων! Ο τίτλος αυτός έλεγε, όπως και όλα και πολύ ενδιαφέροντα που τον ακολουθούσαν: «Εργολάβος καθαριότητας σημαίνει απολύσεις, τσάκισμα δικαιωμάτων και χαράτσια»!!! Μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ  maximipoli.gr

Όσον αφορά τώρα, αυτά που παίζονται στο δημοτικό συμβούλιο, σύντομα θα τα αποκαλύψουμε!

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.