Πότε έδειξαν ότι γνωρίζουν τι σημαίνει ΕΥΘΥΝΗ απέναντι στους συνδημότες τους;;;

Την 1η του Ιουλίου προφητικά είχαμε γράψει για την παιδική χαρά Χαλκουτσίου ότι, «για να μπορέσεις να ελευθερώσεις τα παιδικά όνειρα από τους «εφιάλτες», πρέπει πρώτα να αφαιρέσεις από μπροστά τους… το «συρματόπλεγμα»!!!

Πίσω από αυτό το προεκλογικό συρματόπλεγμα, κρυβόταν και η… ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ!!!

Σήμερα, 3,5 μήνες μετά, ο γνωστός σε όλους λασποεπικοινωνιολόγος της πρώην δημοτικής αρχής, μη έχοντας αντικείμενο για να συνεχίσει το έργο της παραπληροφόρησης των δημοτών που είχε αναλάβει και πληρωνόταν γι’ αυτό, πανηγυρίζει γιατί… αυτό το συρματόπλεγμα έπεσε προσωρινά από τους υπαλλήλους του δήμου με εντολή του αντιδημάρχου καθαριότητας Ανδρέα Γαζβινιάν. Γιατί άραγε;;;

Για να κάνουν οι άνθρωποι της σημερινής δημοτικής αρχής  το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!! Αυτό δηλαδή που είχαν ως ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κάνουν… οι προηγούμενοι που είχαν στήσει και συρματοπλέξει την παιδική χαρά! Να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ τα παιδιά του Ωρωπού από τον ΚΙΝΔΥΝΟ που ελλόχευε πάνω από τα κεφάλια τους! Από τα κλαδιά πανύψηλων δένδρων, τα οποία ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαν να προκαλέσουν τραγικό ατύχημα! Τα επικίνδυνα κλαδιά ήταν απόλυτα ΑΝΑΓΚΑΙΟ να κοπούν!

Και αυτό έκανε ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ αντιδήμαρχος, προστατεύοντας τα παιδιά και τις οικογένειές τους!

Και γι’ αυτό οι… ΑΣΤΕΙΟΙ τον κατηγορούν! Αλλά πότε έδειξαν ότι γνωρίζουν τι σημαίνει ΕΥΘΥΝΗ απέναντι στους συνδημότες τους! Γι’ αυτό και όταν τον Ιούλιο δημοσιεύσαμε την παραπάνω φωτογραφία με ένα κλαδί πεσμένο πάνω σε όργανο της παιδικής χαράς… δεν έδωσαν απολύτως ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ!!! Ψάχνουν μόνο για το πότε… θα έλθει το «Πάσχα»!!!

Και στην ΝΤΡΟΠΗ ακόμη για τους ανθρώπους αυτούς… δεν έχουν κανένα όριο!!!

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.