ΔΗΜΑΡΧΟΣ: «Για να καταλάβετε με πόση ευκολία λέει τα ψέματα και το παραμύθι»!

ΣΕ ορισμένα «καυτά» ερωτήματα που έθεσε ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης δευτέρας, τα οποία είναι πραγματική πρόκληση στα αυτιά  κάθε δημότη, ο τέως δήμαρχος… ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ σε ΚΑΝΕΝΑ!!!

Επειδή λοιπόν ΔΕΝ μπορούσε να απαντήσει σε κανένα από αυτά και απαντούσε μόνο… σε διαλογικά ερωτήματα -για να κερδίσει τις όποιες εντυπώσεις νόμιζε ότι  μπορούσε να κερδίσει- έλεγε: «Το αναφέρατε… Να μην το αναφέρατε να μην σας απαντήσω»!!!

Και τι άραγε θα απαντούσε σε ερωτήματα όπως, α) για έργο που έγινε με «καπέλο» 48%, β) για λάμπες που πληρώνονταν 3 φορές επάνω από την τιμή τους, γ) για τιμολόγια που ανυπόγραφα έφεραν ως παραλήπτες τοπικούς συμβούλους ως αντιδημάρχους, δ) για τα καύσιμα που αυξήθηκαν ακόμη και επί των ημερών του εργολάβου και μειώθηκαν στον μήνα Σεπτέμβριο, επί της νέας δημοτικής αρχής, κατά… 50.000 ευρώ;;; Σε όλα αυτά… τσιμουδιά!

Επειδή λοιπόν ΔΕΝ απαντούσε σε αυτά και απαντούσε μόνο… σε διαλογικές συζητήσεις, στις οποίες μπορούσε να προσθέσει «σύννεφα», έλεγε: «Το αναφέρατε… Να μην το αναφέρατε να μην σας απαντήσω»!!!

Προσπάθησε όμως να απαντήσει στην κύρια αιτία που κάνει τον οικονομικό έλεγχο -που χάριν εντυπώσεων ζητά- αυτή τη στιγμή αδύνατο! Στο γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ από το 2012 μέχρι και το 2018! Και εκεί όμως, ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης τον… εξέθεσε! Του απέδειξε ότι… έλεγε… παραμύθια!

Ο «τέως», μιλώντας για την απουσία ισολογισμών, ανέφερε: «Για να κλείσει ο ισολογισμός του 2011, εγώ τον έκλεισα… Ο ισολογισμός δεν έκλεινε μέχρι που ήρθα εγώ»!!! Ήταν φυσικά η συνέχεια από το… «μπαλαμούτιασμα» του ισολογισμού του 2010, που είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο κείμενό μας.

Δεν ήταν όμως η αλήθεια αυτή! Δυστυχώς για τον «τέως»!

Την παραπληροφόρηση την οποία έκανε… έργο του, δεν μπόρεσε να την ξεχάσει ούτε εκείνη τη στιγμή, στην οποία, δήθεν, ενημέρωνε τα μέλη και τους παρευρισκόμενους στο δημοτικό συμβούλιο για τους απόντες ισολογισμούς και για τον λόγο αυτό, δέχθηκε την διάψευση των λόγων του από το δήμαρχο, ο οποίος είπε προς τα μέλη και τους δημότες:

«Για να καταλάβετε με πόση ευκολία λέει τα ψέματα και το παραμύθι, ο ισολογισμός του 2011 εγκρίθηκε με την υπ’ αριθ. 11/15-4-2014 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου επί Οικονομάκου, για να καταλάβετε τι παραμύθια λέει εδώ»! Και είχε την συγκεκριμένη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.