Ο δήμος καθαρίζεται! Το Συκάμινο ένα παράδειγμα…

Ο Ωρωπός μέρα με τη μέρα, από άκρη σε άκρη, αλλάζει την εικόνα της εγκατάλειψης η οποία κυριαρχούσε. Οι διάσπαρτες χωματερές εξαφανίζονται και η καθαριότητα επιστρέφει. Η καθαριότητα η οποία είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής και η οποία  κερδίζεται.

Είναι μια πρώτη επιτυχία η οποία οφείλεται στον σχεδιασμό, το μεράκι και την υπευθυνότητα των ανθρώπων που ανέλαβαν την αποστολή αυτή, σε κάθε χωριό σε κάθε γειτονιά, με αγαστή συνεργασία με τους ανθρώπους της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου.

Η καθαριότητα και ο ευπρεπισμός, είναι εντολή του νέου δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη, του εκφραστή της αντιδημάρχου Ανδρέα Γαζβινιάν και των κατά τόπους αντιδημάρχων και εντεταλμένων συμβούλων.

Ένας από αυτούς, ο εκτελών χρέη αντιδημάρχου Συκαμίνου, δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σαμπάνης, προχώρησε στον καθαρισμό της περιοχής ευθύνης του, με ορατά τα αποτελέσματα στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Η εικόνα αυτή που παρουσιάζει σήμερα το Συκάμινο, σύμφωνα με τον κ. Σαμπάνη, θα παραμείνει αναλλοίωτη, με προοπτική την καθημερινή της βελτίωση, ώστε να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο να κάνει ξανά την εμφάνισή της η εγκατάλειψη.

Στο Συκάμινο, κατά τον πρώτο μήνα της νέας δημοτικής αρχής και της ανάληψης ευθύνης από τον Δημήτρη Σαμπάνη, έγινε καθαρισμός κοινοχρήστων χώρων, αγροτικών δρόμων, όπως αυτών που οδηγούν από την Αγία Ελεούσα προς Ωρωπό, Ασπροχώρι και περιφερειακή προς Αυλώνα, αντιπυρικών ζωνών μετά από μια 7ετία εγκατάλειψης και καθαρισμός του Νεκροταφείου.

Για όλη αυτή την προσπάθεια, ο εντεταλμένος σύμβουλος Δημήτρης Σαμπάνης, ευχαριστεί για τη συνεργασία τους, το δήμαρχο Γιώργο Γιασημάκη, τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Γαζβινιάν και τους υπαλλήλους καθαριότητας της κοινότητας.

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.