Δυναμική αρχή με απομάκρυνση 200 τόνων απορριμμάτων κήπων από την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου

Το πρώτο στοίχημα που καλείται να κερδίσει η νέα δημοτική αρχή Ωρωπού είναι, η απομάκρυνση των δεκάδων χωματερών που έχουν πνίξει όλες τις περιοχές του δήμου! Ένα έργο που καλείται να φέρει εις πέρας με μια απογυμνωμένη από την προηγούμενη δημοτική αρχή, υπηρεσία καθαριότητας, ενός δήμου με άδεια ταμεία που προβληματίζεται τόσο από τα αποτελέσματα της ακινησίας και της εγκατάλειψης των δημοτικών αυτοκινήτων καθαριότητας, όσο ακόμη… και από τη δυσκολία αγοράς σακουλών απορριμμάτων!

Το δύσκολο αυτό έργο, καλείται να το φέρει εις πέρας ένας άνθρωπος, ο οποίος από όποια θέση πέρασε στα κοινά του Ωρωπού, παρέδωσε αναγνωρισμένο έργο. Ο Ανδρέας Γαζβινιάν, Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Καθαριότητας και Περιβάλλοντος.

Ο κ. Γαζβινιάν, παρέλαβε -και οι πάντες το γνωρίζουν- μια άθλια και αποκρουστική εικόνα σε ολόκληρο το δήμο και το εξαιρετικά θρασύτατο αστείο με το οποίο τον «υποδέχθηκαν» οι δημιουργοί αυτής της εικόνας, ήταν, μόλις μία μέρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, να τον καταγγείλουν για… μια ολόΔΙΚΗ τους ευθύνη!!!

Πολιτικές ανοησίες, που δείχνουν όμως πανικό για την εικόνα που θα δει ο δημότης και ο πολίτης επισκέπτης, την οποία οι καταγγέλλοντες δεν μπόρεσαν να δείξουν επί χρόνια και τελειώνοντας την θητεία τους!

Ήδη, μέσα στις λίγες μέρες της δημοτικής αρχής Γιασημάκη, η υπηρεσία καθαριότητας υπό την ευθύνη και τον συντονισμό του Ανδρέα Γαζβινιάν, έχει μεταφέρει στην Φυλή, με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, πάνω από 200 τόνους ογκωδών απορριμμάτων και κλαδιών! Επίσης και 60 τόνους απορριμμάτων ανακύκλωσης, συνεχίζοντας απτόητος την αποστολή του, της οποίας η επιτυχία που άρχισε να φαίνεται, προκαλεί… πνευματική αναταραχή σε κάποιους, οι οποίοι γράφουν και… εκτίθενται!!! Παράδειγμα τα παρακάτω:

«Δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι στην καθημερινότητα των Δημοτών, όσων αφορά την αποκομιδή ογκωδών, κλαριών, και απορριμμάτων κήπων, μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους από την νέα Δημοτική Αρχή και τον Πολιτικό Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος», γράφει ο εγκαλούμενος από τη Δικαιοσύνη «Παρατηρητής» και επιβεβαιώνει.. πόσο εύκολο του ήταν να οδηγήσει τα «αφεντικά» του στην ήττα των δημοτικών εκλογών!

Με τόση αφέλεια και ανοησία -λόγω έλλειψης λογικής, ένεκα ότι «σπούδασε» μόνο στη λάσπη- παραδέχεται ότι περίμενε να αλλάζει κάτι στην καθημερινότητα των δημοτών, με τη νέα δημοτική αρχή!!! Και αναφέρεται στην «αποκομιδή ογκωδών, κλαριών, και απορριμμάτων κήπων»!!!

Δηλαδή, ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ η εικόνα που ΑΦΗΣΑΝ τα «αφεντικά» του!!! Αυτή η καθημερινότητα των Δημοτών», σύμφωνα με τον «Παρατηρητή»… δεν άλλαξε!!! Η εικόνα μια ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ του δήμου… ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ!!!

Και επειδή προσπαθεί αλλά δεν τα καταφέρνει… συνεχίζει χωρίς συναίσθηση ότι ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ και ΕΚΘΕΤΕΙ αυτούς που επί ματαίω στηρίζει: «Χάθηκε πολύ γρήγορα η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που κατάφερναν με υπερπροσπάθεια να διατηρούν ένα αξιοπρεπέστατο επίπεδο καθαριότητας σε όλους τους οικισμούς του δήμου Ωρωπού». Και εδω τον εκθέτει το ΨΕΜΑ το ίδιο!!!

Γιατί μιλάει για μια ΑΛΛΑΓΗ που δεν βλέπει και ταυτόχρονα αναζητά ευθύνες για «χαμένη αποτελεσματικότητα της υπηρεσία καθαριότητας» επί της νέας δημοτικής αρχής! Αφού δεν βλέπει ΑΛΛΑΓΗ… ΠΟΤΕ χάθηκε η αποτελεσματικότητα;;;

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι ο λασπολόγος «Παρατηρητής» ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι, η αποτελεσματικότητα είχε χαθεί με ευθύνη της προηγούμενης δημοτικής αρχής και αφελώς, την ΑΝΑΖΗΤΑ από τη νέα δημοτική αρχή!!!

Μην ανησυχεί όμως! Θα γίνει το «θέλημά» του! Και θα γίνει σύμφωνα με τις δεσμεύσεις για πεντακάθαρο δήμο, του νέου δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη, με πάρα πολύ καθημερινή δουλειά από τον ακούραστο αντιδήμαρχο καθαριότητας Ανδρέα Γαζβινιάν και τους εργαζόμενους του δήμου.

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.