Η νέα δημοτική αρχή θα συμβιβαστεί και θα συνεργαστεί με τα ζητούμενα των πολιτών..!

«Μυστήριο η συνέχεια και δυσκολίες για την Δημοτική Αρχή»… γράφει σήμερα η επικοινωνιακή λασποομάδα της αντιπολίτευσης, μετά τις απειλές, μέσω των προσφάτων καταστροφικών αποκαλύψεων των σχεδιασμών της για φρενάρισμα του δημοτικού έργου, αν οι άνθρωποι της νέας δημοτικής αρχής δεν… «προσκυνήσουν» την πεντάχρονη απαξίωση του Ωρωπού!

Κανένα «μυστήριο» όμως δεν υπάρχει στη συνέχεια… Όλα είναι ξεκάθαρα! Ακολουθεί ο έλεγχος, όπως ήδη έχει ανακοινώσει προ ημερών επίσημα ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης και φυσικά η υποχρέωση να διοικηθεί ένας δήμος, ο οποίος είναι έτοιμος να χτυπήσει την πόρτα της… πτώχευσης!

Στην απειλή αυτή της πτώχευσης η αντιπολίτευση, χαμένη στην ευθεία, προσπαθεί να προλάβει τις εξελίξεις που θα την εκθέσουν και θα την οδηγήσουν σε απολογίες και προσπαθεί με εντελώς αστείο τρόπο, να αλλάξει μια τουλάχιστον αντιαισθητική εικόνα που δημιούργησε, μη αποδεχόμενη την εκλογική της ήττα και το φως στα έργα και στις ημέρες της, που θα ήθελε να έμεναν στην αφάνεια για τεσσεράμισι χρόνια ακόμη!

Να είναι σίγουροι όμως οι άνθρωποί της, ότι αν κάποιοι «ενοχλήθηκαν και προσγειώθηκαν ακόμα περισσότεροι στην πραγματικότητα, με άτσαλο τρόπο», δεν είναι άλλοι, εκτός από όσους τους στήριξαν στις κάλπες και τους στηρίζουν ακόμη! Και αν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο «η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά βουβή», αυτό οφείλεται στην αμηχανία των μελών της «επαναστατημένης χωρίς αιτία» αντιπολίτευσης, τα οποία είχαν… συρθεί σε αποφάσεις καρατόμησης του δημοτικού συμβουλίου!!!

Λίγες μέρες έχουν περάσει από τότε που έγραφε το ανευθυνοϋπεύθυνο «γραφείο Τύπου» τους ότι… «προσέχετε με ποιους τα βάζετε! Κάποιοι έχουν μαύρη ζώνη στη… ΒΛΑΚΕΙΑ»!  Ή το, «ακούστε λοιπόν τι θα γίνεται για να γνωρίσετε την πορεία σας από εδώ και στο εξής. Δημοτικό συμβούλιο θα συγκαλείται με την τρίτη φορά»!!!

Αστειότητες και μάλιστα πολύ ελαφρές, οι οποίες δεν ταιριάζουν και δεν… «καταπίνονται» εύκολα από κάποιους ανθρώπους που εξέθεσαν τον εαυτό τους στη δημόσια κρίση.

«Φοβικές συμπεριφορές» λοιπόν, όχι από την πλευρά της δημοτικής αρχής, αλλά από αυτούς που επιχειρούν να πετύχουν… χρησικτησία συνειδήσεων!

Από αυτούς τους πραγματικά «φοβισμένους», «με μάτια γεμάτα αγωνία» οι οποίοι παρακολούθησαν τη διαδικασία στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, είτε ήθελαν είτε δεν ήθελαν, αντιλήφθηκαν πως οι όροι του παιχνιδιού πράγματι έχουν αλλάξει άρδην και θα είναι πολύ σκληροί για τη συνέχεια που αφορά τη σημερινή αντιπολίτευση και τα πεπραγμένα της.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, «η ανελέητη πραγματικότητα» όπως αναφέρει ο λασποεπικοινωνιολόγος, είναι μονόδρομος για την άμεση συνεργασία, αλλά όχι φυσικά με μια τέτοια αντιπολίτευση, αλλά μόνο με τους ΔΗΜΟΤΕΣ του Ωρωπού! Εκεί θα βρει η σημερινή δημοτική αρχή και την… ΑΠΑΡΤΙΑ, την οποία θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν για να περάσουν τις μηδενιστικές πολιτικές γραμμές τους και φυσικά το επιλεκτικό… «κουκούλωμα»!

Καμία «δύσκολη συνέχεια για ακόμα πιο δύσκολους λύτες…» λοιπόν! Ούτε «η νέα δημοτική αρχή θα αναγκαστεί να συμβιβαστεί και να συνεργαστεί, εάν θέλει να διοικήσει». Θα συμβιβαστεί και θα συνεργαστεί με τα ζητούμενα των πολιτών και είναι υποχρεωμένη -αν βρει- να δημοσιοποιήσει «πράξεις που εξοργίζουν την αντιπολίτευση» αλλά, δυστυχώς γι’ αυτήν, δικαιώνουν την εμπιστοσύνη που πήραν ο Γιώργος Γιασημάκης και οι συνεργάτες του από τους πολίτες.

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.