Οι απειλές δεν πιάνουν τόπο στην Αρχή Γιασημάκη! Τα ρέστα από τους δημότες του Ωρωπού

«Προσέχετε με ποιους τα βάζετε! Κάποιοι έχουν μαύρη ζώνη στη… ΒΛΑΚΕΙΑ!», γράφει σήμερα (με σκίτσο του ΑΡΚΑ) ο λασπολόγος «Παρατηρητής» και επειδή… οδήγησε «νεράκι» το αφεντικό του στην ήττα, απέκτησε… και δεύτερο αφεντικό!!! Και επειδή την κατέχει αυτήν τη «μαύρη ζώνη»… άρχισε τις ΑΠΕΙΛΕΣ, μπλεγμένες με… νουθεσίες!

Ζητάει λοιπόν από μια πρόσφατα εκλεγμένη δημοτική αρχή, να «προσγειωθεί» σε μια «πραγματικότητα», η οποία ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ τον ΕΛΕΓΧΟ των πεπραγμένων των αφεντικών του, οι οποίοι τα προηγούμενα χρόνια με τις πράξεις τους μαράζωσαν και πρόσβαλαν τον Ωρωπό!!! Το λιγότερο! Και γράφει: «Προσγειωθείτε όμως στην πραγματικότητα γρήγορα, όσο το επιτρέπει ο χρόνος και οι πιεστικές προθεσμίες σας».

Ποιός είναι όμως ο «χρόνος» και οι «πιεστικές προθεσμίες»;;; Τίποτα άλλο, από το να αρχίσει έγκαιρα να ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ο δήμος από τη νέα δημοτική αρχή, αυτήν που εμπιστεύτηκαν οι δημότες του Ωρωπού! Και μια και κατέχει «μαύρη ζώνη στη… βλακεία», ΑΠΕΙΛΕΙ δημόσια ότι… ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ να γίνονται δημοτικά συμβούλια!!! Δεν θα επιτρέπουν ΔΥΟ στα ΤΡΙΑ!!!

Και το γράφει: «Ακούστε λοιπόν τι θα γίνεται για να γνωρίσετε την πορεία σας από εδώ και στο εξής. Δημοτικό συμβούλιο θα συγκαλείται με την τρίτη φορά»!!! Τότε δηλαδή που θα απαιτείται από το νόμο ΜΟΝΟ η παρουσία των συμβούλων της συμπολίτευσης!

Επίσης αφήνει να γίνει κατανοητό ότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, το δήμο θα τον διοικεί η αντιπολίτευση, ως «Βεζίρης στη θέση του Βεζίρη»! ΔΕΝ τους επέλεξε ο λαός, αλλά αυτοί θα κάνουν το… «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» τους!!! Συγκεκριμένα γράφει: «Συμβούλιο θα συγκαλεί η αντιπολίτευση με δικές τις προτάσεις (που ορίζει την απαρτία, με σύνολο 22 Συμβούλων) και θα φέρνει δικές της εισηγήσεις και θέματα, που φυσικά θα ψηφίζονται πλειοψηφικά και θα πρέπει εσείς να εκτελείται και να εφαρμόζετε. Στρεβλό; Παράδοξο; Διεστραμμένο; Στραβό; Είναι όμως η μοναδική αλήθεια και η πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσετε…»!

Τόσο λοιπόν καλά βλέπουν το ΑΥΡΙΟ του Ωρωπού και ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ότι, έτσι τον οδηγούν στο δρόμο της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!!! Δεν τους έφτανε ό,τι έκαναν μέχρι σήμερα -και θα τα μάθει ο κάθε συνδημότης τους! Και γράφει: «Είναι ο ακριβής δρόμος που οδηγεί στην καταστροφή» και μάλιστα, έχει το απύθμενο θράσος να καταλογίζει και την ΕΥΘΥΝΗ!!! Και συμπληρώνει: «Και τώρα που είσθε Διοίκηση, έχετε το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης. Ο κόσμος εσάς κάλεσε για διαχειριστές και εσείς κρίνεστε πρώτοι…»!

Τί είναι αυτό όμως που τρομάζει τα ᾷφεντικά»του και ΑΠΕΙΛΕΙ απροκάλυπτα με τόσο θράσος;;;

Είναι που η διοίκηση του Γιώργου Γιασημάκη, έχει δεσμευτεί στους συνδημότες της, να ξεκινήσει από την πρώτη μέρα τον ΕΛΕΓΧΟ και να αποδώσει τη δικαιοσύνη που ζητά ο τόπος! Και τους προτείνει: «Ασχοληθείτε με δημιουργικά θέματα και ενέργειες των στελεχών σας… Αντιληφθείτε τέλος πάντων πως τώρα διοικείτε και προβάλετε το όποιο έργο σας και ενέργειές σας..»!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ!!! Είναι ολοφάνερο! Και εννοούν ότι, αν ακολουθήσει η νέα δημοτική αρχή, τη νουθεσία τους αυτή… «είναι μια καλή αρχή για να θέσετε μια βάση για διάλογο…»! Δηλαδή με λίγα λόγια… να της ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ να κάνει ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ και να ΔΙΟΙΚΕΙ!!!

Αναρωτιέται κανείς, σε ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

Τελειώνοντας αυτήν την ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ των προθέσεών τους «επικοινωνιακή» καταιγίδα, με περισσή αλαζονεία (διπλάσια τώρα), παρουσιάζει, ΠΩΣ θα κάνουν αυτό που τους όρισε ο λαός του Ωρωπού και γράφει: «Αντιπολίτευση θα κάνουμε εμείς. Τώρα αυτός είναι ο ρόλος μας, αυτός είναι ο σκοπός μας. Μετά από 15 ημέρες εντριβής στο νέο μας ρόλο, ομολογούμε πως είναι πραγματικά εύκολο. Ελάχιστη προσπάθεια, μερικές φωτογραφίες, λίγες καλές πληροφορίες και πάει πολύ καλά».

Δηλαδή… ΨΕΚΑΣΤΕ… ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ… ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!!

Για ΟΛΑ αυτά τα παραπάνω, είναι ΑΔΙΚΟ για κάποιους ανθρώπους που δεν τους γνώριζαν και για κάποιο παράξενο λόγο πείστηκαν να τους ψηφίσουν και ειδικά για όσους τους ακολουθούν σε τέτοιες πολιτικές, να «λερώσουν» τα οράματά τους για τον τόπο τους και στην τελική… το ίδιο το όνομά τους!

Για το ΜΟΝΟ πράγμα που μπορεί να συμφωνήσει κάποιος με όλο αυτό το κατάπτυστο κείμενο, είναι, η νουθεσία να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ η νέα δημοτική αρχή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τον κόσμο! Και αυτό θα κάνει ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης και οι συνεργάτες του, όσες απειλές και να τους βάλουν στο δρόμο τους. Να είναι σίγουροι!

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.