Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ!!! Ούτε την μισθοδοσία δεν άφησαν οι προηγούμενοι..!

 

«Ο κόσμος θα μάθει τι έχει γίνει την προηγούμενη πενταετία»

Αποκαλυπτικός ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, το οποίο -όπως άλλωστε αναμενόταν- δεν έγινε λόγω μη απαρτίας, ένεκα ότι δεν προσήλθαν οι δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Σε δήλωσή του ο νέος δήμαρχος αναφέρθηκε σε φόβο και πανικό για τις αποκαλύψεις που έρχονται και δίνοντας ένα πολύ σημαντικό δείγμα των αποκαλύψεων αυτών, τόνισε ότι «εάν ήταν να πληρωθεί η μισθοδοσία δεν θα μπορούσε να πληρωθεί»!

Συγκεκριμένα, όλη η δήλωση του δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη είναι:

«Όλη αυτή η πολεμική που δεχόμαστε διαδικτυακά και όχι μόνο, όπως και η σημερινή στάση των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης, εξαιρουμένης της Λαϊκής Συσπείρωσης, δείχνει πανικό και φόβο! Προσπαθούν να φρενάρουν το έργο της δημοτικής αρχής από την πρώτη μέρα, νομίζοντας ότι θα μπορέσουν να αποφύγουν αυτά που έρχονται! Δεν θα μπορέσουν να τα αποφύγουν. Ο κόσμος θα μάθει τι έχει γίνει την προηγούμενη πενταετία. Είναι υποχρέωσή μας, είναι το μεγάλο στοίχημα για μας. Πρέπει ο κόσμος να μάθει την αλήθεια και επειδή υπάρχουν οσμές  σκανδάλου, με μεγάλη λύπη μου, διαβεβαιώνω το σώμα ότι θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης. Γιατί αυτό πρέπει να γίνει. Σήμερα λοιπόν ενημέρωσα και τον υπουργό Εσωτερικών για την κατάσταση που επικρατεί στο δήμο μας και θέλω απλά να αναφέρω σε σας ότι αν ήταν προχθές που πήρα τα έγγραφα από την οικονομική και την ταμειακή υπηρεσία να πληρώσουμε μισθοδοσία, ο δήμος Ωρωπού δεν θα μπορούσε να πληρώσει μισθοδοσία»!

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.