Πρώτο μέλημα η ασφάλεια των πολιτών

Η νέα δημοτική αρχή, μέσα στη μία εβδομάδα που έχει αναλάβει τις τύχες αυτού του τόπου, δεν διαπιστώνει ότι παρέλαβε το τετριμμένο… «καμένη γη», αλλά, δυστυχώς, το απόλυτο χάος παντού! Είναι υποχρεωμένη όμως να δουλέψει πάνω στο χάος αυτό, να το νικήσει και να πετύχει στην αποστολή της, για να δικαιώσει τον αγώνα που ξεκίνησε με την εμπιστοσύνη των δημοτών του Ωρωπού.

Ο νέος δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης, διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία εγγυώνται μια πορεία επούλωσης των δημοτικών «πληγών» και πραγματικής πολύπλευρης ανάπτυξης. Και γνωρίζει πολύ καλά ότι το πρώτο χρέος κάθε οργανωμένης πολιτείας, είναι να εξασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών.

Μέσα λοιπόν σ’ αυτόν τον κυκεώνα εγκατάλειψης του τόπου που αντιμετωπίζει με τους συνεργάτες του, πρώτο του μέλημα ήταν να ζητήσει τη βοήθεια ανθρώπων του νόμου και της τάξης και γι’ αυτό, χθες, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του σύσκεψη με θέμα την ασφάλεια των πολιτών και της περιουσίας τους, κατά την οποία συζητήθηκε το μεγάλο πρόβλημα.

Στη σύσκεψη αυτή συμμετείχαν: Ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Αυλώνα Γεροντίτης Αργύρης, ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Ωρωπού Μπιτάκος Κωνσταντίνος, ο Διοικητής Τμήματος Ασφάλειας Μακρής Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Αφιδνών και πρώην Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ, Δήμας Γιάννης και ο Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου-Πολυδενδρίου και πρώην Ταξίαρχος ΕΛ.ΑΣ, Τρομπούκης Χρήστος.

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.