Όλοι οι δημότες γνωρίζουν ΠΟΙΟΙ έχουν κάνει ήδη το δήμο ΧΩΜΑΤΕΡΗ! Έγγραφα και φωτογραφίες ντοκουμέντα

Τίποτα δεν είναι… αδύνατο στην παραπληροφόρηση! Με το δεδομένο αυτό, μόλις τη δεύτερη μέρα της νέας δημοτικής αρχής, κάποιοι ανακάλυψαν(!!!) ότι το δημοτικό αμαξοστάσιο μετατρέπεται σε… χωματερή και το καταγγέλλουν! Μάλιστα, προβλέπουν και… συλλήψεις!!!

Δηλαδή καταγγέλλουν αυτό που παρέδωσε η πρώην δημοτική αρχή… στην νέα! Η παραπάνω φωτογραφία της υπάρχουσας πράγματι χωματερής, είναι αποκαλυπτική, με ημερομηνία 21 Αυγούστου 2019, δέκα μέρες (10) πριν αναλάβει η νέα δημοτική αρχή!

Και την χωματερή κατά τα άλλα… τη δημιουργεί η νέα δημοτική αρχή σε μόλις ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!! Τίποτα λοιπόν δεν είναι… αδύνατο στην παραπληροφόρηση! Ακόμη και αυτό!

Σε πρόσφατο δημοσίευμά μας (31/8/2019) γράφαμε σχετικά για τη χωματερή αυτή αλλά και για τις διάσπαρτες σε όλο το δήμο, παρουσιάζοντας την κατάσταση που παρέλαβε ο νέος αντιδήμαρχος καθαριότητας Ανδρέας Γαζβινιάν, στο οποίο αναφερόμαστε για Έργο – κατόρθωμα!

Το μεγαλύτερο αστείο όμως είναι άλλο! Ένας από τους καταγγέλλοντες, είναι και…  ο πρώην δήμαρχος, ο οποίος σήμερα… «έστειλε» την αστυνομία στο δημαρχείο!!! ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!!!

Διαβάστε λοιπόν τα παρακάτω έγγραφα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το… ΠΟΙΟΣ καταγγέλλει ΠΟΙΟΝ… ΠΟΙΟΣ έστειλε την αστυνομία και σε… ΠΟΙΟΝ και ΓΙΑΤΙ το κάνει αυτό!!!

Παρουσιάζουμε ΕΓΓΡΑΦΟ του δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη για την αντιπυρική προστασία (14-8-2019) το οποίο κοινοποιείται και στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών: 

Ο νέος δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης, βλέποντας όπως και όλοι οι δημότες του Ωρωπού ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ παντού γύρω η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ, στέλνει και δεύτερο έγγραφο (29-8-2019) προς τον πρώην δήμαρχο και το κοινοποιεί και αυτό στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, συνοδεύοντάς το  μάλιστα με πλήθος φωτογραφιών, οι οποίες δίνουν στο δήμο την εικόνα μιας τεράστιας χωματερής:

Αξίζει να αναφέρουμε και την επιστολή του προέδρου του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άνω Νέα Παλάτια», του επί δεκαετίες ακούραστου αγωνιστή με την πένα του, εκδότη της «Φωνής του Ωρωπού», Βασίλη Κωβαίου, ο οποίος είχε καταγγείλει την εγκατάλειψη αυτή στις 12 Ιουλίου 2019 και είχε απευθυνθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ωρωπού, το οποίο ζήτησε ενημέρωση από το δήμο:

Και ΕΔΩ μιλούν οι φωτογραφίες που συνόδευαν το δεύτερο έγγραφο του σημερινού δημάρχου:

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.