Αμετανόητοι με την παραπληροφόρηση των δημοτών!!!

Δεν νομίζω να υπάρχει δημότης που να θέλει… οποιοσδήποτε εκλεγμένος να τον παραπληροφορεί! Η παραπληροφόρηση είναι εμπαιγμός του δημότη!

Διαβάσαμε σήμερα μία ανακοίνωση της Κοινότητας Χαλκουτσίου (αμφιβάλουμε): «Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η Νέα Δημοτική Αρχή, ξήλωσε τις μπάρες ασφαλείας στη πλατεία του Χαλκουτσίου. Πιθανόν η πλατεία να μείνει ανοιχτή από σήμερα».

Επειδή κάτω από την «ανακοίνωση» αυτή, δημότες ζητούν απαντήσεις, πρέπει να γνωρίζουν ότι οι συγκεκριμένες μπάρες, ήταν… αυθαίρετες και είχε ζητηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου να απομακρυνθούν από τον Ιούλιο!

Η απάντηση αυτή της Τεχνικής Υπηρεσίας δόθηκε ύστερα από αίτημα του σημερινού αντιδημάρχου Ανδρέα Γαζβινιάν, ο οποίος δεχόταν ερωτήσεις για την ύπαρξή τους από δημότες του Ωρωπού.

Και η παραπληροφόρηση δεν σταματά εδώ.

Σε απάντηση αγνώστου από την «Κοινότητα», αναφέρεται ότι «Οι μπάρες ήταν 8μ.μ έως 1π.μ, ο λόγος της απόσυρσης των μπαρών είναι άγνωστος. Επισημαίνω πως η κίνηση αυτή δεν προέρχεται από τον Πρόεδρο αλλά από αλλά άτομα της Νέας Δημοτικής Αρχής». «Η πλατεία ήταν προγραμματισμένη να ανοίξει στις 8/9/19, όπως γίνεται κάθε χρόνο».

Και αυτή η απάντηση στερείται αλήθειας, αφού αναφέρεται ημερομηνία ελεύθερης διέλευσης αυτοκινήτων η 8/9/2019.

Η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με την υπ’αριθ. 152/2015 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, η πλατεία Χαλκουτσίου κλείνει για τα αυτοκίνητα από τις 20 Ιουνίου έως τις 30 Αυγούστου κάθε έτους. Και είχαν μπει αλυσίδες αντί για τις αυθαίρετες μπάρες.

Είναι ώρα λοιπόν, ακόμη και στις πιο μικρές παρεμβάσεις που αναφέρονται στην Αμετανόοιτοιεξυπηρέτηση των δημοτών, να μην υπάρχει παραπληροφόρηση!

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.