Πρόεδρος του Δ.Σ. ο Γιώργος Αρμυριώτης και η δικαίωση κάποιων ανθρώπων

Σήμερα 1η Σεπτεμβρίου 2019, νέος μήνας, νέα δημοτική αρχή με νέο δήμαρχο τον Γιώργο Γιασημάκη και εκλογή νέου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ωρωπού. Νέος πρόεδρος ο πολύπειρος Γιώργος Αρμυριώτης, ο οποίος είχε και την πρώτη εμπειρία από την γραμμή που θα ακολουθήσει η νέα αντιπολίτευση, όταν για την εκλογή του υπήρξαν… 18 λευκά ψηφοδέλτια! Ήταν ένα «μήνυμα» όμως που δεν «τρόμαξε» κανέναν!!! Αντιθέτως τους εξέθεσε στα μάτια των συνδημοτών τους.

Της διαδικασίας εκλογής του προέδρευσε ο πρώτος της νέας δημοτικής αρχής σε σταυρούς προτίμησης στις εκλογές της 26ης Μαϊου, Επαμεινώνδας Δημητρίου.

Η σημερινή μέρα, πέρα από την προβλεπόμενη διαδικασία, ήταν μια δικαίωση όλων των δημοτών του Ωρωπού οι οποίοι επιζητούσαν αυτήν την αλλαγή για να ζωντανέψουν πάλι την ελπίδα για τον τόπο τους, αλλά και δικαίωση του αγώνα που έδωσαν ορισμένοι άνθρωποι, οι οποίοι για μια ολόκληρη πενταετία, λοιδορήθηκαν στα καθήκοντα που είχαν στην αντιπολίτευση, λασπώθηκαν, συκοφαντήθηκαν, αλλά άντεξαν, έπεισαν για το δίκιο τους με ορθό λόγο και στοιχεία, νίκησαν και ανέλαβαν τις τύχες του τόπο αυτού.

Οι άνθρωποι αυτοί, που νιώθω την υποχρέωση να τους αναφέρω, είναι: Ο Γιώργος Γιασημάκης, ο Επαμεινώνδας Δημητρίου, ο Ανδρέας Γαζβινιάν, ο Άγγελος Χατζηιωάννου, ο Νίκος Τζεβελέκος, όπως και οι εκτός εκλεγμένης ομάδας: Νίκος Λούπης και Ανδρέας Μπαλόκας.

Της εκλογής προέδρου ακολούθησε η εκλογή αντιπροέδρου (Κώστας Ανυφαντής) και γραμματέα (Αναστάσιος Δέδες), όπως και η εκλογή μελών της οικονομικής επιτροπής και αυτής της ποιότητας ζωής.

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.