Το έργο του νέου αντιδημάρχου καθαριότητας Ανδρέα Γαζβινιάν, φαντάζει… κατόρθωμα(!!!)

Τον Σεμπτέμβριο του 2014 ο Ωρωπός σε σχέση με την καθαριότητα, παραδόθηκε σε άθλια κατάσταση! Η εικόνα που ακολουθεί θυμίζει… αλλά πλέον δεν τρομάζει! Δυστυχώς… έγινε συνήθεια!

Έτσι σήμερα, ο Ωρωπός παραδίδεται στη νέα δημοτική αρχή… χειρότερος από ποτέ! Ένας απέραντος σκουπιδότοπος, με άμεσο κίνδυνο μολύνσεων και καταστροφικής πυρκαγιάς. Και όλα αυτά, με τα δημοτικά αυτοκίνητα καθηλωμένα από έλλειψη καυσίμων, σκουριασμένα, με ευθύνη της πολιτικής που ακολούθησε η απερχόμενη δημοτική αρχή. (Οι επόμενες σημερινές εικόνες)

Στην πολιτική αυτή υπάρχουν πράξεις και παραλήψεις που συνιστούν το λιγότερο αντισυμβατική συμπεριφορά, εις βάρος των δημοτών του Ωρωπού.

 

Την σημερινή άθλια κατάσταση, πάντα σε σχέση με την καθαριότητα, καλείται να διαχειριστεί ο νέος αντιδήμαρχος καθαριότητας και περιβάλλοντος, Ανδρέας Γαζβινιάν. Ένας άνθρωπος των δύσκολων αποστολών, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι υποχρεωμένος να πετύχει και να τιμήσει την εμπιστοσύνη του δημάρχου και των συνδημοτών του.

Παραλαμβάνει μια υπηρεσία, η οποία έχει ουσιαστικά διαλυθεί! Και η πραγματικότητα αυτή έρχεται να ρίξει σαν χάρτινους πύργους, τους διθυράμβους της πρώην δημοτικής αρχής για την «περίλαμπρη» αποτυχία της, να παραδώσει την καθαριότητα σε εργολάβο!!! Και μάλιστα με το διαφημιζόμενο όφελος του ταμείου του δήμου κατά 1.000.000 το χρόνο… να αναζητείται μέσα από αυτό το ζοφερό αποτέλεσμα!

Όλα αυτά… στάχτη και θρύψαλα! Η εικόνα που άφησε πίσω της, καθιστά το έργο του Ανδρέα Γαζβινιάν να φαντάζει… κατόρθωμα(!!!) και μόνο να δούμε στις παρακάτω εικόνες, τι επικρατεί σήμερα μέσα στο αμαξοστάσιο του δήμου.

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.