Οι εκλογές πέρασαν και τώρα… κοροϊδίας το ανάγνωσμα!!!

Σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας (apopsi-tora.gr) ένα ενημερωτικό έγγραφο της Νέας Οδού προς το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο στάλθηκε στις 8-4-2019, με θέμα την «εφαρμογή εκπτωτικού προγράμματος Fast Pass Oropos».

Στο έγγραφο αυτό που όπως αναφέρεται, ήταν συνέχεια ενημέρωσης «διατυπωθέντων ερωτημάτων» από κατοίκους Ωρωπού και Βαρνάβα, αποκαλύπτεται ότι πράγματι η άδεια δωρεάν διέλευσης από τα διόδια Αφιδνών, ήταν για 5.000 αυτοκίνητα!!!

Το γνώριζε ο κ. Σπίρτζης αυτό ή το έμαθε… μέσα από το έγγραφο αυτό;; Καμία απάντηση!!! Δεν πιστεύουμε φυσικά ότι δεν το ήξερε, γιατί απλά αν δεν το ήξερε, όταν ανακοίνωσε στο Καπανδρίτι την απελευθέρωση των διοδίων… ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ! Αυτό και ΜΟΝΟ! Όμως αυτή η απαράδεκτη, αντιδημοκρατική μέχρι… γελοία απόφαση, φαίνεται ότι «έπρεπε» να λειτουργήσει… ψηφοθηρικά!

Είναι εξαιρετικά λυπηρό για τον κόσμο του Ωρωπού και οφείλεται να βρεθεί… ΦΙΛΟΤΙΜΟ ή κάποιος με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ απέναντι στον πολίτη!

Εδώ να σημειώσουμε ότι, τουλάχιστον από τις 27 Ιουνίου το γνώριζε και η δημοτικά αρχή και βεβαίως ούτε αυτή ενημέρωσε τους συνδημότες της μέχρι τις 11 Ιουλίου που υπήρξε η ανακοίνωση της Νέας Οδού! Πιθανόν να φρόντισε να το μάθουν οι «λίγοι» και «εκλεκτοί» της!

Και όχι μόνο όλα αυτά. Στο ίδιο έγγραφο υπάρχουν και δύο προϋποθέσεις για την εφαρμογή της ελεύθερης διέλευσης έστω και αυτών των 5.000 προνομιούχων! Είναι αν δεν δημιουργηθεί πρόβλημα από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (απώλεια ΦΠΑ κ.ά.) και η σχέση με την απώλεια εσόδων της Νέας Οδού! Πέρα ότι γίνεται αναφορά και σε υποχρέωση δύο υπουργείων να μεριμνήσουν, ώστε να πληρώσει τα οφειλόμενα ο δήμος στην Νέα Οδό από τις αποφάσεις του ΣτΕ.

Τί σημαίνει αυτό;; Σημαίνει ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανασταλεί η ελεύθερη διέλευση για τους τυχερούς ή τους «γνώστες» της κοροϊδίας!

Τέλος όσο για το αν το θέμα αυτό αφορά την νέα κυβέρνηση, ΒΕΒΑΙΩΣ και την ΑΦΟΡΑ!!! Είναι εξάλλου μια χειροπιαστή ευκαιρία γι’ αυτήν…  να δώσει τις ΔΙΚΕΣ της ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στον κόσμο του Ωρωπού!

ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ:

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.