Ευχαριστήρια δήλωση του Δημήτρη Κιούση

Αισθάνομαι βαθιά την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους όσους στήριξαν την προσπάθειά μου στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές, ως υποψήφιο βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική. Είτε με τον σταυρό προτίμησής τους, είτε με την ολόθερμη  συμπαράστασή τους.

Είναι αλήθεια ότι όταν αποφάσισα την προσπάθειά μου αυτή, γνώριζα ότι θα είχα να αντιμετωπίσω ανυπέρβλητα πρόσκαιρα όμως εμπόδια και για συγκεκριμένους βασικούς λόγους. Δεν τα υπολόγισα και ακολούθησα τα «πιστεύω» μου.

Σήμερα νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που με τίμησαν, πέρα από κάθε αντικειμενική πρόβλεψη, οι συμπατριώτες μου, αποδεχόμενοι με χαρά και ενθουσιασμό την απόφασή μου. Τη δικαίωσαν με την αγάπη και την εκτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Ευχαριστώντας τους για μια ακόμη φορά, θέλω να τους ενημερώσω, ότι ο αγώνας για μια καλύτερη πατρίδα δεν τελειώνει ποτέ. Το πιστεύω και θα συνεχίσω την προσπάθειά μου να συμβάλω με τις ελάχιστες δυνάμεις μου, να συνεχιστεί η πορεία της επανάκτησης της αξιοπρέπειάς μας σε κοινωνικό και κυβερνητικό επίπεδο.

Μια πορεία την οποία ξεκίνησε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, του οποίου στηρίζω την εντολή που πήρε από τους συμπατριώτες μας, για μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ σε μία μεγάλη παράταξη, σε ένα σύγχρονο μαζικό προοδευτικό κίνημα, με βαθιές ρίζες και ισχυρούς δεσμούς στον εργαζόμενο λαό και την κοινωνία, με ευθύνη για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Κιούσης

This entry was posted in Ενδιαφέρουν, Επικαιρότητα, Επιστολές, Θέματα. Bookmark the permalink.