Μια ψήφος αύριο στον ΔΙΚΟ μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΟΥΣΗ, θα είναι η ΔΙΚΗ μας συμμετοχή στην ΕΛΠΙΔΑ για τον τόπο μας!

Φτάσαμε λίγες ώρες πριν την κάλπη και αύριο ρίχνουμε μια αποφασιστική ψήφο για την πορεία της χώρας μας. Όπως βέβαια τη θέλει και την φαντάζεται ο καθένας μας.

Επίσης, παράλληλα, έχουμε να σκεφτούμε εμείς εδώ στον ωραίο αλλά πολύπαθο και απομονωμένο Ωρωπό, την ζωτική ανάγκη να αποκτήσουμε μια ΔΙΚΗ μας φωνή μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο των αποφάσεων. Αυτή που πάντα μας  λείπει!

Γιατί δεν μιλάμε για την «προεκλογική»… αυτή του «Μαυρογιαλούρου» που την έχουμε κάθε τέσσερα και νωρίτερα χρόνια!

Μιλάμε για μια φωνή που θα μεταφέρει τα ΔΙΚΑ μας προβλήματα που θα είναι και ΔΙΚΑ της… Που θα μοιραζόμαστε τις ΙΔΙΕΣ αγωνίες… Που θα αναζητά για μας και για εκείνη τις ΙΔΙΕΣ ελπίδες!

Φτάσαμε λοιπόν λίγες ώρες πριν την κάλπη και αύριο ρίχνουμε μια αποφασιστική ψήφο… και για την πορεία του ΩΡΩΠΟΥ μας. Και η ψήφος αυτή πιστεύω ότι δεν μπορεί να εξαρτάται από κόμματα και «χρώματα»! Οφείλουμε να εξαρτάται ΜΟΝΟ, από το αν πιστεύουμε, ότι αύριο έχουμε την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να δώσουμε στον τόπο μας μία ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ! Αυτό είναι το διακύβευμα για μας…

Και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ, όλα μας το εγγυώνται, ΘΑ ΕΙΝΑΙ για μας αυτή η ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ!

Ανεξάρτητα λοιπόν από τα πολιτικά μας «πιστεύω», τα οποία πλείστες φορές, αν όχι πάντα, μας έχουν προδώσει, μια ψήφος στον ΔΙΚΟ μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΟΥΣΗ, θα είναι η ΔΙΚΗ μας προσωπική συμμετοχή στην ΕΛΠΙΔΑ για τον τόπο μας, και για τον τόπο των παιδιών μας!

ΣΠΥΡΟΣ ΞΥΛΟΣ

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.