Γιώργος Γιασημάκης, Σπύρος Μέξης, Πόπη Μετοχιάτη μιλούν για τον Δημήτρη Κιούση και τον στηρίζουν

Ο Ωρωπός αγκάλιασε χθες βράδυ πολύ θερμά έναν δικό του άνθρωπο. Τον Δημήτρη Κιούση, ο οποίος ζήτησε την εμπιστοσύνη του να τον αντιπροσωπεύσει στην Ελληνική Βουλή στις εκλογές της Κυριακής.

Και χθες, ο Δημήτρης Κιούσης, την εμπιστοσύνη αυτή την πήρε, μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα σε ομιλία του στο «Ἁλώνι», στην οποία παραβρέθηκαν τρεις δήμαρχοι του Ωρωπού. Ο πρόσφατα εκλεγείς Γιώργος Γιασημάκης, ο Γιώργος Γαβριήλ και ο Σπύρος Μέξης, ο οποίος προλογίζοντας τον Δημήτρη Κιούση, τόνισε γι’αυτόν ότι, «δεν αντιπροσωπεύει κάποιες συγκεκριμένες πολιτικές από αυτές που μας οδήγησαν στη σημερινή τραγική πραγματικότητα. Αντιπροσωπεύει τις θέσεις όλων εμάς των απλών πολιτών, απαλλαγμένες από «χρώματα» και κομματικές δεσμεύσεις, που μας επιτρέπουν να βλέπουμε ξεκάθαρα, χωρίς παρωπίδες, μια σκληρή για τους περισσότερους από μας πραγματικότητα».

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης για τον Δημήτρη Κιούση είπε: «Ένας άνθρωπος ευθύς με ξεκάθαρο μαχητικό λόγο, που λέει τα πράγματα με το όνομά τους και δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του. Είναι ένας άνθρωπος που έχει το θάρρος της γνώμης του, το θάρρος των επιλογών που κάνει και τις υπερασπίζεται με ήθος και πάθος μέχρι το τέλος».

Τον υποψήφιο βουλευτή στην Ανατολική Αττική με τον ΣΥΡΙΖΑ,  προλόγισε επίσης και η αγωνίστρια για δημοκρατικές και κοινωνικές αξίες, Πόπη Μετοχιάτη, η οποία ανέφερε: «Είναι ένας έντιμος αυτοδημιούργητος άνθρωπος, αγωνιστής, που απολάβει εκτίμηση στο κοινωνικό σύνολο της περιοχής μας και γι’ αυτό σήμερα είμαστε εδώ να τον αγκαλιάσουμε, να τον υποδεχθούμε στον αγώνα που θέλει να κάνει και να τον στηρίξουμε σε αυτήν τη δύσκολη προσπάθεια».

Τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής Πάνος Σκουρολιάκος, υποψήφιος και αυτός στην Ανατολική Αττική με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και πολλοί αυτοδιοικητικοί του Ωρωπού.

 

This entry was posted in Βουλή, Εκδηλώσεις, Ενδιαφέρουν, Επικαιρότητα, Θέματα. Bookmark the permalink.