ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ: Από την παραπλανητική πολιτική δεν θα μπορούσα να εξαιρεθώ και εγώ…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ, υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ

Όταν μιλάς με αλήθεια, οφείλεις να είσαι απλός και κατανοητός. Μόνο τότε, όποιο αποτέλεσμα και αν έχει ο λόγος σου, θα έχεις ανταποκριθεί πρώτα-πρώτα στον εαυτό σου και στη δική σου συνείδηση.

Αυτό είναι που σήμερα ζητούν οι Έλληνες. Αυτό τους λείπει και αυτό βαραίνει το φορτίο τους στην ανηφόρα που τους επιφύλαξε μια στοχευμένη και χρόνια παραπλανητική πολιτική.

Και αυτή η παραπλανητική πολιτική συνεχίζεται ακόμη και σήμερα, στοχεύοντας πραγματικά δεδομένα, πρόσωπα και ελπίδες. Αποτέλεσμα, η διάλυση των πάντων. Κράτους, κοινωνίας, αγώνων, κατακτήσεων, αξιοπρέπειας… όλων!

Και οι άνθρωποι αυτοί, που παράγουν ή διαδίδουν την παραπλανητική πολιτική, συνεχίζουν, λέγοντας πως τώρα… «αρχίζουν»! Χωρίς να μας πουν όμως… τί αρχίζουν! Απλά, κατασκευάζουν ψεύτικες ιστορίες, με παραπληροφόρηση, με θύτες και θύματα!

Η πολιτική αυτή, δεν κάνει χάρη και δεν εξαιρεί πρόσωπα, των οποίων οι επιλογές ενοχλούν πολιτικές βλέψεις και συμφέροντα. Είναι απαγορευμένο προϊόν η ελεύθερη σκέψη και η δράση χωρίς πατρώνους.

Άρα, δεν θα μπορούσα να εξαιρεθώ και εγώ, γιατί, διατηρώντας ελευθερία στη σκέψη και τη δράση μου, θέλω να προσφέρω στα κοινά, έστω και αν προκαλώ ανθρώπους κολλημένους σε «πιστεύω» με παρωπίδες, έτοιμους πάντα να κρίνουν με τα «πιστεύω» τους αυτά και να κατακρίνουν χωρίς να τους ενδιαφέρει ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα.

Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν, βρήκαν σήμερα να με κατηγορήσουν για αλλαγή στην πολιτική ιδεολογία και πορεία μου. Να με κατηγορήσουν για πολιτικά συμφέροντα. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο, γνωρίζοντας ότι είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι και υπηρετώ με τις ελάχιστες δυνατότητές μου τα θρησκευτικά «πιστεύω» μου, ότι αποφάσισα να συνεργαστώ με «άθεους», επειδή δεν τους άρεσε που συμμετέχω στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι άνθρωποι αυτοί, με τέτοιες λογικές, «χτίζουν» πάνω στα δικά τους χαλάσματα, με αφορισμούς και τόνους κροκοδείλια δάκρυα! Και τι να «χτίζουν»; Νέα ψέματα;

Πάντως αλήθειες δεν «χτίζουν»! Γιατί οι πολιτικές τους δεν μπορούν πλέον να κοιτούν σήμερα στα μάτια, τον Έλληνα πολίτη και να του μιλούν με πραγματική αλήθεια. Αυτό δεν μπορούν να το κάνουν οι άνθρωποι αυτοί, που επί δεκαετίες στήριζαν και στηρίζουν όσους δεν έκαναν διακρίσεις στην εφαρμογή του ξενόφερτου πλασματικού κατηγορητηρίου και με συνοπτικές διαδικασίες έστειλαν στο εκτελεστικό απόσπασμα των «θεσμών», όσους Έλληνες δεν είχαν τη δυνατότητα να έχουν «μαύρες» καταθέσεις σε ξένα ταμεία.

Στηρίζουν αυτούς των οποίων η φιλοσοφία τους εξακολουθεί να είναι… ο μισθοσυντήρητος, ο μικροεπαγγελματίας και ο χαμηλοσυνταξιούχος Έλληνας στον «πάγκο» και οι τραγικές αποφάσεις τους στον… «πάγο»!

Στους ανθρώπους αυτούς, απαντήσεις για τα όσα με κατηγορούν, δεν αξίζει να δώσω και να μπω σε έναν ανούσιο διάλογο μαζί τους. Αν όμως δεν έχουν δόλο κατά του προσώπου μου και απλά τους το επιβάλει το «χρωματιστό» πολιτικό τους καθήκον, ας προσπαθήσουν να καταλάβουν ότι υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι πάνω από πολιτικούς σχηματισμούς, πάνω από πολιτικά χρώματα και ιδεολογίες, βάζουν τον άνθρωπο, την οικογένεια, την αλληλεγγύη, το μέλλον, την πατρίδα και την Χριστιανική της υπόσταση. Άνθρωποι που δέχονται και σέβονται την ελεύθερη σκέψη και δράση. Ένας από αυτούς λοιπόν, είμαι και εγώ!

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.