Ο Δημήτρης Κιούσης, δεν είναι άλλος ένας… «υποψήφιος των προεκλογικών περιόδων»!

Ο υποψήφιος με τον «ΣΥΡΙΖΑ» στην Ανατολική Αττική, Δημήτρης Κιούσης, είναι ένας δικός μας άνθρωπος. Δεν είναι άλλος ένας… «υποψήφιος των προεκλογικών περιόδων». Αγάπησε τον Ωρωπό και έμεινε σε αυτόν. Δημιούργησε την οικογένειά του και πάντα ενδιαφέρεται πραγματικά και αποδεδειγμένα για την καλύτερη μέρα στον τόπο αυτό. Κάτι άλλωστε που επιβεβαιώνει και η διαδρομή που έχει κάνει μέχρι σήμερα στα κοινά του Ωρωπού.

Ο Ωρωπός χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους. Γιατί απλά μέχρι σήμερα… δεν τους έχει! Όλοι χάνονται μόλις η ψήφος πέσει στην κάλπη! Γι’ αυτό και ο Ωρωπός που αγαπάμε, βρίσκεται σταθερά… στην «σκοτεινή πλευρά» των κυβερνητικών αποφάσεων.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ, Υποψήφιος Βουλευτής Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής με το ΣΥΡΙΖΑ

Ο Δημήτρης Κιούσης μας δήλωσε:

«Η Κυριακή που έρχεται είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τις επιλογές μας. Την ερχόμενη Κυριακή αποφασίζουμε τι πραγματικά θέλουμε! Επιλέγουμε να είμαστε ανεξάρτητοι, να πάρουμε τις τύχες μας στα δικά μας χέρια, ή επιλέγουμε να γυρίσουμε πίσω, στα δυσβάσταχτα μνημόνια! Μπορώ να συμφωνήσω, πως από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα μπορούσαν να είχαν γίνει περισσότερες ανατροπές αποφάσεων που έχουν φτωχοποιήσει την κοινωνία μας. Πριν ρίξουμε όμως την ψήφο μας στην κάλπη, οφείλουμε να δεχθούμε, πως έγινε τεράστια τετράχρονη προσπάθεια προς τη σωστή κατεύθυνση,  με εξαιρετικά ελπιδοφόρα αποτελέσματα. Έγιναν δύσκολες επιλογές, σχεδιασμένες να μας οδηγήσουν έξω από τα αδιέξοδα! Η ελπίδα γύρισε ξανά!

Στον ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχω, όλοι έχουμε διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν συμψηφισμοί και πισωγυρίσματα. Δεν χωρά καμία συμφωνία συγκάλυψης. Υπάρχει μόνο η εγγύηση της σταθερότητας σε μια διαφανή διαδρομή εθνικού συμφέροντος. Και το εθνικό συμφέρον επιτάσσει πάνω από όλα, τον σεβασμό στον Έλληνα πολίτη, στην Ελληνική οικογένεια και κοινωνία. Τον σεβασμό που τον αφαίρεσαν χωρίς τύψεις οι άνθρωποι που σήμερα διεκδικούν πάλι την εξουσία που έχασαν και αναζητούν την ύστατη ευκαιρία, να μην χάσουν και να μην απολογηθούν για τα κεκτημένα, την ίδια ώρα, που χιλιάδες συμπολίτες μας έκοβαν το νήμα της ζωής τους βουτηγμένοι στην απόγνωση.

Η  συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πέρασε με μεγάλη εθνική αξιοπρέπεια σε όλους μας το δικαίωμα να ελπίζουμε. Την ελπίδα αυτή σήμερα την εκπροσωπεί μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και με την εμπιστοσύνη που θα του δείξουμε την Κυριακή που έρχεται, θα συνεχίσει τον μεγάλο αγώνα για αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης σε κάθε μνημονιακό μέτρο, μέχρι την ολοκληρωτική αποτίναξη του ζυγού των ξένων συμφερόντων».

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.