Ο Δημήτρης Κιούσης απαντώντας στην Μαρία Χούκλη, στον «Αθήνα 98,3»

Εξαιρετική η παρουσία του Δημήτρη Κιούση που μίλησε σήμερα στον Αθήνα 984 ) στην εκπομπή «Όσα έφερε η μέρα» που παρουσιάζει η καταξιωμένη δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη.

Ο υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική Δημήτρης Κιούσης, απαντώντας σε ερωτήσεις της κυρίας Χούκλη, ανέφερε ότι είναι εναντίον του φιλελευθερισμού που πρεσβεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ τόνισε ότι στην τετράχρονη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ως Αντιπρόεδρος του ΟΣΕ που τοποθετήθηκε από τους ΑΝΕΛ, δεν διαπίστωσε ούτε υποψία σκανδάλου σε έναν πολύπαθο Οργανισμό.

Σχετικά με την μετακίνησή του από τους ΑΝΕΛ στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ήταν απόφαση του Προέδρου κ. Καμμένου να απελευθερώσει τα στελέχη του και ο ίδιος επέλεξε να δώσει τη δική του μάχη με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις, μίλησε για τα διόδια, αλλά και τη δική του θέση στο βασικό πρόβλημα της Ανατολικής Αττικής που είναι η διαχείριση των απορριμμάτων, λέγοντας ότι δεν πρέπει να επιτραπεί να γίνει η όμορφη Ανατολική Αττική σκουπιδότοπος.

Ο Δημήτρης Κιούσης βλέπει δύσκολη την ανατροπή της εκλογικής εικόνας που παρουσιάστηκε με τις πρόσφατες εκλογές στην Αυτοδιοίκηση και στην Ευρωβουλή, αλλά όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν για το καλύτερο. Τόνισε μάλιστα ότι η Δημοκρατία έχει λύσεις.

Αναφερόμενος τέλος στην προσπάθεια κάποιων να εμπλέξουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του καθενός με πολιτικές επιλογές, είπε ότι είναι λάθος να εμπλέκουν την Εκκλησία με τα πολιτικά και το «Συριζαίοι άθεοι και νεοδημοκράτες καλοί χριστιανοί», δεν ισχύει! Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν καλοί και κακοί και στους μεν και στους δε.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΟΥΣΗ:

This entry was posted in Βουλή, Ενδιαφέρουν, Επικαιρότητα, Θέματα. Bookmark the permalink.