Όταν αγωνιούμε για ένα καλύτερο αύριο, δεν μας επιτρέπεται να ξεχνάμε!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ, Υποψήφιος Βουλευτής Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής με το ΣΥΡΙΖΑ

Και τα καταδικαστικά για τον Ωρωπό πολύχρονα διόδια μέσα στα όρια του Δήμου, τώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα κατάργησε, δεν πρέπει να τα ξεχνάμε!

Ήταν η ταφόπλακα της περιοχής μέσα σε έναν καταιγισμό μνημονιακών μέτρων ανθρώπων που μας κυβέρνησαν, που ενώ ζήτησαν και πήραν την εμπιστοσύνη μας να αντιπροσωπεύουν το δίκαιό μας στη Βουλή των Ελλήνων, φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και επιλήσμονες του ρόλου τους. Έτσι, το έγκλημα που συντελέστηκε  στο Δήμο μας, έχει αποκτήσει αρκετά ονοματεπώνυμα!

Όπως αυτό του κ. Χρυσοχοϊδη, των κυρίων Βορίδη, Βλάχου, Μπούρα και των κυριών Χριστοφιλοπούλου και Μαρτίνου, που έβαλαν την υπογραφή τους στην ταφόπλακα αυτή. Και αυτό το κατάφεραν, με την ανανέωση της σύμβασης με τους εργολάβους το Δεκέμβριο του 2013!

Και το αστείο μάλιστα τότε ήταν, ότι Πρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής που εξέτασε την ανανέωση αυτή, ήταν ο κ. Γιώργος Βλάχος, ενώ αυτός που ποινικοποίησε τον αγώνα μας ήταν ο κ. Μάκης Βορίδης, ο οποίος μάλιστα έβλεπε τον αγώνα των συμπολιτών μας, ως αγώνα… πέντε «παλιοσυριζέων»!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

Δημήτρης Κιούσης

Υποψήφιος Βουλευτής

Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής

This entry was posted in Ενδιαφέρουν, Επικαιρότητα, Θέματα. Bookmark the permalink.