ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: ΤΟ ΜΑΤΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ

Αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η Νέα Δημοκρατία, αλλά η αποχή. «Το εκλογικό σώμα δεν είναι ρομπότ» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής Νάσος Αθανασίου στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κουγιουμτζόπουλο στην εκπομπή «Επικοινωνία» της ΕΡΤ3.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι δημοσκοπήσεις υπακούουν στο εκλογικό σώμα και όχι το εκλογικό σώμα στις δημοσκοπήσεις.
Παρακολουθήστε τις δυο αυτές θέσεις μέσα σε τρία λεπτά…

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ*
υπ. βουλευτής
Ανατολικής Αττικής

* Ο Νάσος Αθανασίου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε νομικά, ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τα αρχαία ελληνικά δίκαια, αλλά δεν επαγγελματοποίησε τις νομικές σπουδές του. Δημοσιογραφούσε από είκοσι χρονών, μέχρι που εκλέχθηκε Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η εργασία του σε ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες και περιοδικά, τον κατέστησε κατά καιρούς γνωστό.

΄Εχει εργαστεί στις εφημερίδες» «΄Εθνος», «Καθημερινή», «Ελεύθερος Τύπος», «Ημερησία» καθώς και στα περιοδικά «Ένα» και «Εικόνες». Επίσης έχει  εργαστεί  στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΕΤ1  ( «Κάθε Μεσημέρι», «Τρείς στον αέρα») και Mega Channel  («Η εκπομπή»).  Σε δημοσιογραφικά πάντοτε προγράμματα  δραστηριοποιήθηκε και στο ραδιόφωνο σε διάφορους σταθμούς (ΕΡΑ, SKY, FLASH).

 Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και σε κρίσιμες στιγμές της, την εκπροσώπησε στη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων. Είναι παντρεμένος με την Εύη Κλοκώνη και έχει δύο παιδιά. Ασχολήθηκε επί οκτώ χρόνια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος Αθηνών και  δημοτικός σύμβουλος Αθηναίω

This entry was posted in Ενδιαφέρουν, Επικαιρότητα, Θέματα. Bookmark the permalink.