ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΤΑΙ

-Ασχοληθήκατε με τα προβλήματα του απλού κόσμου;
Το ερώτημα αυτό κλήθηκα να απαντήσω στην τηλεόραση.
Πέραν των κατ’ ιδίαν μέτρων υπέρ του απλού κόσμου, η απάντηση πρέπει να αρχίσει με την ιστορία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε μια παράγραφο. Για τις ανάγκες της προεκλογικής τηλεόρασης το προσπάθησα και το υπερασπίζομαι.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ*
υπ. βουλευτής
Ανατολικής Αττικής

* Ο Νάσος Αθανασίου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε νομικά, ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τα αρχαία ελληνικά δίκαια, αλλά δεν επαγγελματοποίησε τις νομικές σπουδές του. Δημοσιογραφούσε από είκοσι χρονών, μέχρι που εκλέχθηκε Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η εργασία του σε ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες και περιοδικά, τον κατέστησε κατά καιρούς γνωστό.

΄Εχει εργαστεί στις εφημερίδες» «΄Εθνος», «Καθημερινή», «Ελεύθερος Τύπος», «Ημερησία» καθώς και στα περιοδικά «Ένα» και «Εικόνες». Επίσης έχει  εργαστεί  στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΕΤ1  ( «Κάθε Μεσημέρι», «Τρείς στον αέρα») και Mega Channel  («Η εκπομπή»).  Σε δημοσιογραφικά πάντοτε προγράμματα  δραστηριοποιήθηκε και στο ραδιόφωνο σε διάφορους σταθμούς (ΕΡΑ, SKY, FLASH).

 Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και σε κρίσιμες στιγμές της, την εκπροσώπησε στη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων. Είναι παντρεμένος με την Εύη Κλοκώνη και έχει δύο παιδιά. Ασχολήθηκε επί οκτώ χρόνια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος Αθηνών και  δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων.

This entry was posted in Βουλή, Επικαιρότητα, Θέματα. Bookmark the permalink.