Ξέχασε όμως να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ χθες ο απερχόμενος δήμαρχος, ότι ήταν δήμαρχος Ωρωπού… για ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Του ΣΠΥΡΟΥ ΞΥΛΟΥ

Ο σημερινός και απερχόμενος δήμαρχος, στη χθεσινή τελευταία προεκλογική του εμφάνιση μπροστά σε δημότες του Ωρωπού, τα είπε ΟΛΑ! Είπε όλα όσα ήθελαν να ακούσουν όσοι τον άκουγαν και όσοι τον ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή.

Αυτό ήταν το ΜΟΝΟ που μπορούσε να κάνει και το έκανε!

Ξέχασε όμως να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ με πραγματικό ΕΡΓΟ, ότι ήταν δήμαρχος Ωρωπού… για ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ!!! (Έκανε βέβαια μια σκιώδη προσπάθεια, με κάποια προεκλογικά φυλλάδια, τα οποία και στη σκέψη σου να τα φέρεις… μόνο απογοήτευση σου φέρνουν!).

Με το δεδομένο αυτό, αξίζει αυτά που είπε χθες, να τα ακούσουν και όσοι δημότες του Ωρωπού, επέλεξαν κάτι άλλο για το χθεσινό τους απόγευμα και σήμερα το πρωί… απλά να ξανακοιτάξουν γύρω τους! Να κοιτάξουν ξανά στις γειτονιές τους… Να κοιτάξουν ΟΛΗ την εικόνα του δήμου!

Και τότε τί θα δουν για άλλη μια φορά;;; Θα δουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Θα δουν ότι, φεύγοντας αυτή η δημοτική αρχή, ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ… ΤΙΠΟΤΑ που να συνηγορεί στην έκκληση του αρχηγού της… να συνεχίσει για ακόμη τέσσερα χρόνια!

Το ΜΟΝΟ που αφήνει είναι το ΨΕΜΑ, την ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, την ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και τους… «ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ» άνεργους!!!

Τον τελευταίο αυτό λόγο του απερχόμενου δημάρχου, αξίζει να τον ακούσουν ΟΛΟΙ και κατόπιν να πάνε στις κάλπες της Κυριακής! Και να είναι σίγουροι, αν ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτόν τον υπέροχο τόπο… θα προβληματιστούν! Γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε (και έχουμε πάλι αναφέρει), μπορεί κάποιος πανεύκολα να κοροϊδεύει πολλούς ανθρώπους για λίγο καιρό και λίγους ανθρώπους για πολύ καιρό, αλλά δεν μπορεί ποτέ να κοροϊδεύει πολλούς ανθρώπους για πολύ καιρό!

Και χθες ήταν μια ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!

Από όλο το χθεσινό λόγο του απερχόμενου δημάρχου, για ελάχιστο παράδειγμα, θα σταθούμε στο σημείο που λέει ότι, «απόψε τερματίζεται ένας μακρύς δρόμος μιας τίμιας αλλά καθαρής χωρίς λάσπη και συκοφαντίες προεκλογικής περιόδου» και ότι… «έτσι εμείς έχουμε μάθει να πολεμάμε και να αγωνιζόμαστε, με λόγο καθαρό, χωρίς απειλές χωρίς τραμπουκισμούς» και να τον ρωτήσουμε:

Καλά κύριε δήμαρχε, τερματίσατε μια προεκλογική περίοδο τίμια (αρκετοί βέβαια γνωρίζουν πόσο τίμια ήταν), καθαρή και χωρίς λάσπη και συκοφαντία. Τί κάνατε όμως στα πέντε ολόκληρα χρόνια της θητείας σας;;; Αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ!!!

Ποιός προσέλαβε σύμβουλό του και τον πληρώνει ακόμη και σήμερα και μάλιστα με τα χρήματα των δημοτών, «επαγγελματία» ΨΕΥΤΗ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ;;; ΕΣΕΙΣ βέβαια!!!  ΠΟΙΟΣ είναι ο περιβόητος «ΚΑΡΡΑΣ»;;; Θα τον μάθουν και αυτόν οι δημότες του Ωρωπού σε λίγο χρόνο.

Γι’ αυτό και σας είναι εξαιρετικά εύκολο να εξορκίζετε σήμερα τους πάντες που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ τη δημοτική σας θητεία και να προσπαθείτε μέχρι και την τελευταία ώρα… να ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΤΕ τους συνδημότες σας!

Η πορεία σας όμως έφτασε στο ΤΕΛΟΣ της! Αύριο, Κυριακή 2 Ιουνίου, η ιστορία του Ωρωπού θα γυρίσει σελίδα και από την «μαύρη» της ΔΙΚΗ σας επιλογής, θα πάει στη σελίδα της ΕΛΠΙΔΑΣ για ΑΝΑΠΤΥΞΗ και στον ΣΕΒΑΣΜΟ του ΔΗΜΟΤΗ και του τόπου.

Η σελίδα αυτή, θα έχει το όνομα ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.